Batranul asta avea nevoie disperata de bani, asa ca s-a dus sa isi amaneteze un ceas vechi de 60 de ani. Spera sa ia pe el pana intr-o mie de dolari. Cand i s-a spus cat valora de fapt, era sa faca atac cerebral! "Asa ceva nu se poate!"

,

Clipul de mai jos a ajuns viral pe YouTube si a strans pana acum peste 2.7 milioane de vizualizari de cand a fost postat.

Totul a inceput dupa ce un batran s-a dus la un amanet pentru a lasa un ceas. Era vorba despre un Rolex, pe care il cumparase in anii '60 cu aproximativ 100 de dolari.

Omul avea mare nevoie de bani si se astepta sa ia maxim 1.000 de euro pe obiectul respectiv. Personalul amanetului s-a apucat sa analizeze ceasul iar la final, cand i-au comunicat rezultatul evaluarii, batranul a avut un soc!

Acesta valora intre 65.000 si 75.000 de dolari datorita faptului ca era un model foarte rar, pastrat intr-o stare perfecta. Batranul avea pana si cutia si factura de achizitie.

Iata reactia lui, cand a aflat acest lucru:

 

Citește și:

Credea ca mireasa i-a fost furata, asa cum e obiceiul, dar a zis sa o mai caute prin casa impreuna cu cavalerul de onoare. A auzit zgomote ciudate dintr-o camera, asa ca a...

CIRC Greenpeace SOMEAZĂ statul român să ACHITE banii promiși celor care și-au construit case ecologice

Agentilor de paza din aeroport li se parea ca omul asta arata ciudat, asa ca au mers la el si l-au obligat: "Va rugam sa va dati pantalonii jos!" E incredibil ce avea...

Ce sunt covrigii, cum se prepară și care sunt cele mai comune rețete

Muraturi tari. Ce sa pui in muraturi ca sa nu se inmoaie! Ingredientele secrete


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies