Batalia pentru custodia lui Yigit face victime! Nu ratati un nou episod ''Lacrimi la Marea Neagra'', de la 20:00, pe Kanal D

Evenimentele se precipita in acest nou episod al serialului „Lacrimi la Marea Neagra”. Urmarita de fantomele trecutului, Nefes incepe sa isi piarda speranta ca va putea sa se desprinda de cosmarul sau permanent: Vedat.

Constient de faptul ca instanta nu va acorda custodia unui tata violent, barbatul depune o plangere prin care pretinde ca Nefes e intr-o stare psihica instabila. Incearca sa demonstreze astfel ca femeia ar fabrica acuzatiile de violenta la adresa lui.

Citeste si: Yigit, micutul baiatel din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", a fascinat publicul cu talentul si inteligenta sa! Iata cum a fost surprins Demir Birinci, alaturi de colegii sai, pe platourile de filmare!

Nefes are halucinatii in urma medicamentului administrat de Berrak. Iar starea ei, care se degradeaza de la un moment la alul, reclama un consult de specialitate. Pornirea lui Tahir este sa il ucida pe Vedat. Doar credinta il impiedica sa treaca la fapte.

Tahir are un plan, iar pentru a-l duce la indeplinire trebuie sa isi ia la revedere de la familia Keleli. Micutul Yigit si Nefes devin misiunea cea mai importanta si nobila din viata lui Tahir, „nebunul frumos” de la Marea Neagra.   

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate