Baris afla ca are o sora. Fratii Aktan se aliaza impotriva lui Nihal

Baris “inlemneste” cand in fata ochilor apare sora lui, Merve.

Tanarul, care habar nu avea de existenta fetei, incearca sa afle adevarul despre “isprava” tatalui lor. Tanara, care a venit in oras hotarata sa isi revendice partea din averea ce i se cuvine, fiind fiica controversatului afaceristul Servet Aktan, ajunge sa fie un ajutor de nadejde pentru fratele ei.

Baris afla, datorita lui Merve, ca Nihal este in oras si, cu toate ca acest fapt complica semnificativ problemele sale, el se bucura de revederea fiului sau. Merve se “infiltreaza” in casa lui Nihal si devine spion pentru Baris.

Nihal continua investigatiile in ceea ce priveste “moartea” fostului sot si comploteaza impotriva lui Filiz. Tanara Elibol este pusa in situatii incomode la locul de munca, si este la un pas de a-si pierde slujba. Din cauza problemelor de la serviciu pe care le are Filiz, Baris este la un pas de a se deconspira.

Hikmet trece prin momente grele. Din cauza evenimentelor traumatizante prin care a trecut in ultima perioada, tanarul are o cadere nervoasa severa. Hikmet face gesturi necugetate care il pun in pericol, dar si pe cei din jur.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate