Un mare oras european intra in carantina! Masurile de relaxare au creat o explozie de cazuri

,

Barcelona intră in nou în izolare, iar locuitorii orașului și ai ariei metropolitane sunt sfătuiți ferm să nu iasă din case, dacă nu au motive esențiale.

Anunțul guvernului catalan vine în condițiile în care crește din nou alarmant numărul infectărilor în cadrul regiunii autonome, informează Digi24.

Se închid din nou cinematografele, teatrele și cluburile de noapte. Restaurantele și barurile trebuie să funcționeze la jumătate din capacitate, pentru a evita aglomerările și nu mai sunt permise adunările publice mai mari de 10 persoane.

În afara Barcelonei, cel mai îngrijorător focar este cel din Lerida, un oraș cu 160.000

de locuitori. La nivelul întregii Spanii, sunt încă 120 de focare active de coronavirus, despre care guvernul de la Madrid susține că sunt controlabile. Joi, regele Felipe, membrii guvernului și liderii Uniunii Europene au participat la o ceremonie în onoarea zecilor de mii de victime ale pandemiei de coronavirus.

 

Sursa foto: tv8.md 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

Coronavirus Romania, 17 iulie. Crestere alarmanta a numarului de noi cazuri COVID-19! Iata cum arata noul bilant!

Joe Biden condamnă 'atacul brutal' asupra lui Salman Rushdie

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Mai mult ca niciodata romanii cauta cu totii iesirea la mare! Doar ca isi platesc diferit locul sub soare! Intre baldachin si cearsaf, litoralul romanesc a devenit un experiment...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies