Barbatii fugeau cand o vedeau! Acum toti sunt la picioarele ei. Vezi o TRANSFORMARE ULUITOARE

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:42

Chiar daca multe reprezentante ale sexului frumos nu vor sa recunoasca, aspectul fizic este foarte important pentru ele. Acesta este si motivul pentru care ar face aproape orice ca sa arate bine.

Este si cazul tinerei din imaginea alaturata. Niciodata nu a fost multumita de felul in care arata, iar atunci cand se uita in oglinda ii venea sa planga. Chiar daca prietenii o indrageau si ii spuneau ca este frumoasa si are un suflet bun, ea a visat intotdeauna sa isi schimbe infatisarea.

In cele din urma a reusit sa stranga bani si a mers la chirurgul estetician. A inceput printr-o liposuctie, apoi si-a facut implant de barbie, implant in pometi si pleoape, si-a marit sanii, iar pentru toate acestea a platit 140.000

de dolari.

Lista nu se inchide aici, ci pe viitor aceasta tanara doreste sa mai faca si alte schimbari la corpul ei, daca va fi cazul.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!