Banii sau viața? E întrebarea de pe buzele milioanelor de români care aleg calea străinătății! Pentru o tânără din Satu Mare visul american s-a transformat într-un coșmar!

,
asta-i romania

Mihai Ghiță, prezentatorul emisiunii Asta-i Romania

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Iată povestea impresionantă de viață a tinerei Carmen Lipovan, care a plecat să lucreze în America, însă la un moment dat a decis să revină acasă!


In articol:

Nu e ușor să fii departe de casă, de familie și să muncești din greu pentru o pâine mai bună! Pentru unii e chiar imposibil așa că int-o zi decid să se întoarcă de unde au plecat. Asta a făcut și Carmen Lipovan, o tânără din Satu Mare, pentru care visul american s-a transformat într-un coșmar.

Dar care până la urmă a ambiționat-o să demonstreze că se poate și aici, acasă, în România! 

Banii sau viața? Pentru o tânără din Satu Mare visul american s-a transformat într-un coșmar!

Faceți cunoștință cu Carmen Lipovan, o tânără ambițioasă din Satu Mare, pentru care tărâmul făgăduinței a rămas acasă. Povestea ei este aceeași cu a miilor de tineri care după ani petrecuți în străinătate au ajuns la concluzia că nicăieri nu e mai bine că acasă.

„Eram foarte dezamăgită oarecum de oraș și de țară, de aceea m-am și dus, dar fiind acolo mi-am dat seama că acolo va fi mult mai greu decât aici! Și atunci am pus în echilibru și oarecum viață m-a adus tot înapoi, în țară!”, a spus Carmen Lipovan.

Echipa Asta-i România a găsit-o pe Carmen plimbându-se pe străzile din Satu Mare, orașul din care pleca în urmă cu câțiva ani că să-și trăiască visul american și în care avea să se întoarcă mai repede decât credea.

„Dacă stăm să ne gândim așa puțin, cine nu și-a încercat norocul crezând că totuși afară poate va avea o șansă mai bună, de o posibilitate mai bună, exact pentru motivele astea am ales să plec și eu! Pentru a face mai mult decât credeam că fac aici! Credeam că afară pot să fac mai mult decât pot să fac aici! Cred că toată lumea crede asta! Însă nu degeaba este vorba ceea ce crezi tu că este acasă, cu siguranță nu este acolo! Am fost în Londra, un an de zile și am fost în State, unde nu am rezistat foarte mult, undeva la trei săptămâni și mi-am dat seama că am decizia greșită!”,

a mai adăugat Carmen.

Citeste si: La robinet le curge saramura, iar pielea li se usucă de la praf și sare. Este viața pe care localnicii din Luminița o duc de 30 de ani. Ei nu știu ce gust are apa potabilă

Citeste si: Duminică, la ”Asta-i România!”, de la ora 14:30, România anului 2022, o țară cu pretenții europene, dar cu drumuri de pământ

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

Duminică, la ”Asta-i România!”, de la ora 14:30, România anului 2022, o țară cu pretenții europene, dar cu drumuri de pământ

După potop, vin inundațiile! Cod galben pe râuri din 12 judeţe

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Duminică, de la ora 14:30, în “Asta-i România!”, românii, sufocați de scumpiri

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies