Balanta este zodia perfecta! Iata de ce ar trebui sa ai o Balanta langa tine mereu

Cu toate ca femeile acestui semn pot parea reci si cumpatate, ele pot si foarte jucause si romantice atunci cand se relaxeaza. Balantele nu glumesc cand se indragostesc, sunt impartiale cu scrupulozitate si uneori dureros de oneste.

Caracterul lor oscileaza intre a fi independente si supuse, in functie de ceea ce considera a fi corect la momentul respectiv. Balantele doresc un partener care este capabil sa ofere consiliere si sprijin si cauta o relatie atat armonioasa cat si constanta. Capacitatea de a cantari optiunile si posibilitatile poate cauza deseori indecizia in cazul femeii balanta.

Ea iubeste compania si se va inconjura cu prietenii si familia. Gratia si farmecul sunt calitati naturale pe care femeia Balanta le are inca din nastere multumita minunatei planete care o guverneaza.

Citeste si: Traian Băsescu a dezvăluit totul despre colaborarea cu Securitatea. E bomba serii - capital.ro

O intelectuala innascuta, femeia balanta trateaza sexul ca pe un exercitiu mental. Abordarea ei in dormitor este una simpla, ia in considerare propriile nevoi precum si pe ale partenerului, iar apoi actioneaza.

Femeia Balanta iubeste seductia si preludiul. Aceasta apreciaza un partener talentat si atractiv si va face tot ce ii sta in putere sa atinga perfectiunea fizica in dormitor cu iubitul ei norocos.

Romantismul ocupa un loc foarte important in viata femeii Balanta. Crede in dragostea adevarata si vrea sa isi daruiasca inima doar barbatului care o va pretui ca pe propria viata.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies