Bahar: Viata furata - Rezumatul episodului 73

Hulya afla de casatoria fiului sau cu Efsun!

Desi Arda lupta din rasputeri ca Hulya sa nu afle despre casatoria sa secreta, incercand sa marturiseasca politiei totul despre inscenarea ce i se facuse, Efsun reuseste sa isi continue planul diabolic. Aceasta incalca promisiunile facute lui Arda si planuieste sa ofere presei informatii despre mariajul lor.

Intre timp, are loc procesul in care se judeca cazul lui Efsun, in urma reclamatiei lui Bahar. Efsun recurge la noi minciuni pentru a scapa de detentie. Spre uimirea lui Bahar si a familiei sale, tanara marturiseste judecatorului ca toata culpa apartine mamei sale. Toti sunt contrariati de replicile auzite si in sala de judecata se isca un mare scandal, iar procesul se amana.Pe de alta parte, Mehmet Emir afla ca sufera de o afectiune grava si decide sa cedeze functia de conducere a companiei nepotului sau, Arda. Momentul investirii tanarului in noua functie, este insa marcat de un eveniment neplacut. Efsun isi face aparitia, sub privirile ingrozite ale tuturor. Tanara este intampinata de jurnalisti, care fusesera informati intre timp despre casatoria acesteia cu Arda si cer amanunte despre mariaj.

Socata, Hulya ii cere socoteala fiului sau si incearca sa indeparteze presa pentru a nu se face de rusine in public. Intreaga familie Atahan este adunata in jurul lui Arda si toti asteapta explicatiile lui pentru gestul extrem, savarsit in secret.

Arda este nevoit sa suporte presiunile tuturor, din cauza amenintarilor lansate de Salih, insa este la un pas sa marturiseasca tot adevarul.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate