Bahar: Viata furata - Rezumatul episodului 66

Ilyas, la capatul puterilor, recurge la un gest extrem!

Cuprinsa de furie, Bahar se confeseaza iubitului ei; daramata de durere, inca rememoreaza socul vietii ei, acela de a afla ca este adevarata fiica a lui Mehmet Emir. Acesta merge la mahalaua unde se afla Ilyas si ii cere socoteala pentru a fi tainuit adevarul. In acest timp, Arzu ii face o marturisire socanta lui Ates, punand astfel in pericol relatia acestuia cu Bahar. In mahala se isca un intreg scandal din cauza unei rabufniri violente a lui Efsun; intr-un acces de furie, aceasta o loveste pe Zeynep, in fata tuturor.


Cel mai greu, in aceasta poveste incalcita, in care nervii tuturor sunt intinsi la maximum, îi va fi lui Ilyas, care se invinovateste pentru că n-a fost mai vehement impotriva acestei minciuni. Bantuit de remuscari, ajuns la capatul puterilor, ii lasa o scrisoare lui Bahar si recurge la un gest extrem.


O intalnire neasteptata ii va schimba viata lui Ates si astfel va afla ceea ce fosta lui iubita, Arzu voia sa ii spuna. Secretul pe care l-a aflat acum Ates il macina si nu stie cum sa gaseasca o cale pentru a-i marturisi lui Bahar.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate