Bahar: Viata furata - Rezumatul episodului 58

,

Viata lui Efsun atarna de un fir de par!

Bahar hotaraste sa se dedice surorii sale pe perioada de convalescenta a acesteia, ignorand propunerea lui Ates de a-si reface relatia. In cele din urma, tanarul accepta decizia iubitei sale, acordandu-i sprijinul sau.

Viata lui Efsun atarna de un fir de par! Nu pierde un nou episod din "Bahar- Viata furata", in aceasta seara, de la 20.00, la Kanal D
Bahar hotaraste sa se dedice surorii sale pe perioada de convalescenta a acesteia, ignorand propunerea lui Ates de a-si reface relatia.
In cele din urma, tanarul accepta decizia iubitei sale, acordandu-i sprijinul sau.
Intre timp, Sultan si Bahar organizeaza un picnic la care invita toti vecinii din mahala, pentru a veni in sprijinul lui Efsun. In vreme ce toata lumea se distreaza, Mehmet Emir afla ceva socant despre Efsun de la medicul acesteia. Fiica sa sufera de o boala incurabila, care evolueaza rapid si necesita masuri urgente.
Efsun retraieste cu emotie amintiri din copilaria sa petrecuta in cartierul Gelincik alaturi de Bahar si de parintii sai. Insa tanara se prabuseste la un moment dat, sub privirile ingrozite ale celor prezenti la picnic.
Toata lumea astepta un rezultat socant dupa ce Efsun este dusa in stare de inconstienta la spital. Tanara are nevoie de o interventie chirurgicala complicata.
Verdictul trist al medicilor declanseaza panica in randul tuturor rudelor lui Efsun, care isi exprima dorinta de a o ajuta pe tanara. Bahar, Sultan, Mehmet Emir si vecinii din mahala incep sa caute donator compatibil pentru Efsun.
In timp ce boala lui Efsun le face tuturor viata nefericita, cea care profita de situatia creata este Hulya. Aceasta se intoarce la conacul lui Mehmet Emir, simuland tristete fata de boala lui Efsun, insa de fapt isi pregateste noi planuri de razbunare…
Nu pierde un nou episod din "Bahar- Viata furata", in aceasta seara, de la 20.00,
la Kanal D

Intre timp, Sultan si Bahar organizeaza un picnic la care invita toti vecinii din mahala, pentru a veni in sprijinul lui Efsun. In vreme ce toata lumea se distreaza, Mehmet Emir afla ceva socant despre Efsun de la medicul acesteia. Fiica sa sufera de o boala incurabila, care evolueaza rapid si necesita masuri urgente.


Efsun retraieste cu emotie amintiri din copilaria sa petrecuta in cartierul Gelincik alaturi de Bahar si de parintii sai.
Insa tanara se prabuseste la un moment dat, sub privirile ingrozite ale celor prezenti la picnic.


Toata lumea astepta un rezultat socant dupa ce Efsun este dusa in stare de inconstienta la spital. Tanara are nevoie de o interventie chirurgicala complicata. Verdictul trist al medicilor declanseaza panica in randul tuturor rudelor lui Efsun, care isi exprima dorinta de a o ajuta pe tanara. Bahar, Sultan, Mehmet Emir si vecinii din mahala incep sa caute donator compatibil pentru Efsun.
In timp ce boala lui Efsun le face tuturor viata nefericita, cea care profita de situatia creata este Hulya. Aceasta se intoarce la conacul lui Mehmet Emir, simuland tristete fata de boala lui Efsun, insa de fapt isi pregateste noi planuri de razbunare.

 

Citește-ne pe
Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

Până în 2025, vânzarea de centrale termice pe gaze naturale trebuie să înceteze

Televiziunea care refuză să o invite pe Paula Seling la emisiuni pentru că este cu Biserica: ”Nu avem ce să facem”

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies