BACALAUREAT 2022 - sesiunea de toamnă. Ce subiecte au picat la Matematică! Vezi PDF cu subiectele la matematică de la profil real mate-info, tehnologic și științele naturii – BAC TOAMNĂ 2022

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 17 aug 2022, 15:46

Subiecte Matematică BAC TOAMNĂ 2022

Sursa: Shutterstock

Subiecte la Matematică Bacalaureat Toamnă 2022. Vezi PDF cu subiectele la matematică care au picat la profilul real mate-info, tehnologic și științele naturii la BAC TOAMNĂ 2022.

Subiecte Matematică BAC Toamnă 2022.

Sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat 2022 continuă miercuri, 17 august cu proba obligatorie a profilului, atunci când candidații de la profilul real primesc spre rezolvare subiectele la Matematică BAC TOAMNĂ 2022.

Absolvenții claselor a XII-a- profil real matematică-informatică, tehnologic și științele naturii au miercuri la dispoziție 3 ore pentru a rezolva cele 3 subiecte la Matematică Bacalaureat 2022, sesiunea de toamnă.

Barem subiecte matematică BAC 2022 – specializarea mate-info

 

Barem subiecte matematică BAC 2022 – specializarea științe ale naturii

 

Barem subiecte matematică BAC 2022 – specializarea profil tehnologic

 

Barem subiecte matematică BAC 2022 – specializarea profil pedagogic

 

Subiecte Matematică BAC 2022- Sesiunea de Toamnă 

Emoții mari pentru candidații de la profilul real care susțin miercuri proba obligatorie a probilului. Aceștia vor primi spre rezolvare subiecte la Matematică BAC Toamnă 2022, subiecte care vor avea aceeași structură ca și cele care au picat în prima sesiune de examenului de Bacalaureat 2022.

Subiecte Matematică BAC 2022-  sesiunea de Toamnă, pe care elevii de la profilul real le vor primi spre rezolvare vor fi structurate în trei subiecte mari: SUBIECTUL I, II și III, iar fiecare dintre ele va avea la rândul lui mai multe subpuncte cu cerințe pe care candidații trebuie să le rezolve într-un interval de 3 ore. 

Citeste si: Edu.ro Subiecte BAC 2022 Matematică M1, M2 și M3 sesiunea de toamnă. Baremul de corectare, pe EDU.ro

Subiectele de la Matematică BAC Toamnă 2022 vor fi evaluate și notate conform Barem și grilă de corectare Matematică BAC 2022-  sesiunea de toamnă,  pe care Ministerul Educației le va afișa tot miercuri, 17 august 2022 în jurul orei 15:00 și pe care kanal.ro le va publica de îndată ce vor fi disponibile. 

Citeste si: Elevii de 10 la Bacalaureat și Evaluarea Națională vor primi bani și anul acesta. Despre ce sume este vorba și ce alte beneficii mai obțin candidații de 10 pe linie

Pregătirea candidatului înainte de primi Subiecte Matematică Bac Toamnă 2022

Înainte de a intra în sala de examen, acolo unde va primi Subiecte Matematică BAC Toamnă 2022, candidatul care are asupra sa materiale nepermise în sala de examen (telefoane mobile, culegeri, manuale, notiţe, însemnări etc., precum şi orice mijloace electronice de calcul sau de comunicare, poşetă/geantă etc.) va primi o pungă/plic în care să le introducă, împreună cu o declarație tip în care se menționează numele și prenumele și obiectele personale care vor fi depozitate şi va fi îndrumat de către un membru al echipei de control spre sala de depozitare a obiectelor personale.

Sala de depozitare a obiectelor personale se va afla cât mai aproape de intrarea în centrul de examen şi va fi supravegheată de o persoană dintre asistenţi, desemnată de comisia de examen.

După ce au trecut de punctul de legitimare şi de cel de depozitare a obiectelor personale (nepermise în sala de examen), candidaţii se deplasează spre sala de examen, unde sunt repartizaţi conform tabelelor afişate pe uşi. 

Aceste reguli de organizare sunt prevăzute în M E T O D O L O G I A de organizare şi desfăşurare a examenului de bacalaureat. 

Citeste si: Rezultate BAC 2022, contestate după afișare. Procedura completă de depunere și model cerere contestație BACALAUREAT 2022

Subiecte Matematică BAC TOAMNĂ 2022. Mate- Info

 

Subiecte Matematică BAC TOAMNĂ 2022. Tehnologic

 

Subiecte Matematică BAC TOAMNĂ 2022. Științele naturii

 

Subiecte Matematică BAC TOAMNĂ 2022. Pedagogic

 

Desfășurarea probei scrise la MATEMATICĂ BAC 2022. Sesiunea a 2-a 

Regulile de organizare și cele privind desfășurarea probei scrise la Matematică BAC 2022- sesiunea de toamnă sunt cele prevăzute în metodologia aprobată de Ministerul Educației. 

Accesul candidaților în centrul de examen la probele scrise se face în intervalul 7:30- 8:30.

Președintele comisiei din centrul de examen desemnează o comisie de control, formată din minimum două cadre didactice (dintre asistenți sau membrii comisiei) și personalul de pază de la intrarea în centrul de examen. 

La accesul candidaților în centrul de examen se procedează astfel:

– un cadru didactic și un membru al personalului de pază solicită la intrarea fiecărui candidat prezentarea actului de identitate, și verifică dacă fotografiile corespund;

– candidații sunt îndrumați spre zona din centrul de examen unde se găsesc sălile de examen;

EDU.RO Subiecte și BAREM Matematică M1, M2, M3 BAC 2022, sesiunea de toamnă. Ce a picat la MATEMATICĂ

– candidații sunt atenționați să citească extrasele din Metodologie afișate pe ușa sălii de examen și să nu staționeze pe holuri mai mult de 5-7 minute;

– candidații care au materiale/obiecte nepermise în sala de examen sunt îndrumați spre sala de depozitare a acestora.

Sursă: EDU.RO

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies