BACALAUREAT 2017 - Subiectele de la proba de Limba si Literatura Romana

Peste 130.000 de elevi sustin astazi proba scrisa la limba si literatura romana in cadrul Bacalaureatului 2017.

Potrivit unor surse din cadrul Ministerului Educatiei, elevii care sustin proba scrisa de la profilul real la Limba si Literatura Romana au avut la partea a treia de analizat si comentat lucrarea "Moara cu Noroc”, nuvela psihologica a lui Ioan Slavici. La uman, elevilor le-a cazut ”Ion” de Liviu Rebreanu.

Tot la profilul uman, la primul subiect elevii au avut de comentat relatia dintre doua personaje dintr-un roman scris de Marin Preda. La cel de-al doilea subiect s-a cerut redactarea unui text argumentativ referitor la utilitatea activitatilor extrascolare in educatia cinematografica. 

 

BACALAUREAT 2017 - LIMBA SI LITERATURA ROMANA: SUBIECTELE COMPLETE LA PROFILUL REAL

 

 

Examenul de Bacalaureat continua pe 28 iunie, cand va avea loc proba obligatorie a profilului, si pe 30 iunie, cand se va desfasura proba la alegere a profilului si specializarii.

Afisarea primelor rezultate este prevazuta pentru data de 5 iulie (pana la ora 16.00). In aceeasi zi, vor putea fi depuse contestatiile, in intervalul orar 16:00-20:00. Rezultatele finale vor fi facute publice in data de 10 iulie.

Stire in curs de actualizare.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate