BACALAUREAT 2012 - sesiunea de toamna: vezi aici SUBIECTELE de la proba de limba si literatura romana

BACALAUREAT 2012 - sesiunea de toamna: vezi aici SUBIECTELE de la proba de limba si literatura romana

99.111 candidati au sustinut luni proba scrisa la limba si literatura romana, in cadrul sesiunii de toamna a bacalaureatului.

A fost extrasa varianta numarul 3, iar primul subiect a vizat rezolvarea mai multor cerinte pornind de la poezia "De-or trece anii..." de Mihai Eminescu.

Al doilea subiect are ca cerinta realizarea unui text de tip argumentativ de 15 - 30 de randuri despre "munca eficienta", pornind de la o afirmatie a lui Lucian Blaga.

La subiectul al treilea, candidatii au trebuit sa redacteze un eseu in care sa prezinte tema si viziunea despre lume dintr-un roman studiat.
Bacalaureat 2012 - sesiunea de toamna: varianta 3

Examenul de bacalaureat va continua marti cu proba la limba si literatura materna. Proba obligatorie a profilului este programata miercuri, 29 august, iar ultima proba scrisa - cea la alegere a profilului si specializarii - va avea loc vineri, 31 august.

In data de 2 septembrie vor fi afisate primele rezultate (pana la ora 16.00) si vor fi depuse contestatiile (intre orele 16.00 si 20.00).

Acestea vor fi solutionate in 3-4 septembrie, urmand ca afisarea rezultatelor finale sa aiba loc in 5 septembrie. Sesiunea de toamna a examenului de bacalaureat a inceput in 20 august, in prima saptamana avand loc probele orale.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate