BAC 2020 toamna. Ce subiecte au avut de rezolvat elevii la Limba și literatura română

,

Bacalaureat 2020, sesiunea toamna a inceput cu proba la Limba si literarura romana. Ce subiecte au de rezolvat elevii.


In articol:

UPDATE: Ce subiecte au avut de rezolvat elevii la Limba si Literatura Romana, sesiunea de toamna a Bacalaureatului 2020.

subiecte bac
subiecte BAC 2020, Limba si literatura romana[Sursa foto: MediaFax Foto]

Subiecte BAC 2020
subiecte BAC 2020, Limba si literatura romana[Sursa foto: MediaFax Foto]

Peste 40 de mii de elevi sustin proba la Limba si literatura Romana din sesiunea de toamna a bacalaureatului 2020.

Absolventii de la real si uman au trei ore la dispozitie sa rezolve subiectele, care vor fi afisate ulterior pe site-ul Ministreului Educatiei, impreuna cu baremul de corectare.

Proba scrisa la Limba romana dureaza trei ore si incepe la ora 9:00. Rezultatele se vor afisa pe 2 septembrie, pana la orele pranzului, iar numele candidatilor vor fi anonimizate, ca si in prima saptamana. Contestatiile vor putea sa fie depuse in aceeasi zi, intre orele 14:00 si 20:00, in format fizic si electronic.

Nota minima de promovare la BAC 2020 toamna este 5 pentru fiecare proba, iar media trebuie sa fie minim 6 pentru promovarea examenului de bacalaureat.

Bac 2020 toamna
peste 40000 de absolventi sustin examenul de bacalaureat 2020, sesiunea de toamna

Primele rezultate vor fi publicate pe 2 septembrie, pe Edu.ro, iar contestatiile vor fi depuse in aceeasi zi. Elevii isi vor putea contesta notele atat fizic, dar si electronic. Rezultatele finale vor fi comunicate sambata, 5 septembrie.

Care este regulamentul de desfasurare a Bacalaureatului

"Pentru rezolvarea subiectelor, candidatii vor folosi numai cerneala sau pasta de culoare albastra, iar pentru executarea schemelor si a desenelor, vor utiliza numai creion negru. Pentru probele scrise la Matematica si Geografie, candidatii pot apela doar la instrumente de desen. La probele scrise, mijloacele/instrumentele de calcul sunt interzise, iar hartia folosita este doar cea distribuita in sala de examen.

Pentru elevii care solicita si primesc, in cazuri justificate, aprobarea Comisiei Nationale in vederea sustinerii probelor cu subiectul de rezerva, se organizeaza proba scrisa/probele scrise dupa finalizarea ultimei probe prevazute in calendarul de desfasurare a examenului. Este interzisa introducerea in salile de examen a unor obiecte, precum ghiozdane, rucsacuri, sacose, posete etc. De asemenea, elevii vor fi informati ca este interzis accesul in sali cu orice fel de lucrari: manuale, dictionare, notite, insemnari etc.,
precum si cu orice mijloc electronic de calcul, de stocare de informatii sau de comunicare (stick-uri de memorie, telefoane, tablete etc.)"
, explica MEC.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea dragostei - Ediția de luni, 24 august - VIDEO

Florin Cîțu, avertisment direct pentru Nicușor Dan, după victoria lui Ciucu la Capitală

Florin Călinescu distruge PRO TV! A spus public de ce și-a dat demisia. Cu ce televiziune ar urma să semneze

Horoscop saptamana 24 - 30 august 2020. Apar piedici si dificultati pentru mai multe zodii

„Teo Show”, un nou sezon incepand de astazi, de la ora 15:00

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies