Avocatul familiei Luizei e șocat de arestarea complicelui în cazul Caracal: "Nimic din dosar nu arăta așa ceva"

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, este șocat de arestarea complicelui lui Dincă și o acuză pe șefa DIICOT că i s-au ascuns probe și fapte din dosar.


In articol:

”Nimic din dosar nu arăta așa ceva. Nimeni nu ne-a spus nimic. Conducerea DIICOT iese și spune și nouă nu ne-a spus nimeni nimic. Suntem sfidați! Urmărim cum șeful DIICOT spune, fără să ne informeze și pe noi. Puteam să punem niște întrebări lui Dincă. Dincă nu mai vrea să dea declarații, el scrie ce vrea în arest, apoi vine la DIICOT și transcriu ce a scris el acolo. Dincă și-a schimbat toate declarațiile.

A schimbat total. Modul cum a decurs totul, cum a comis crimele. Întrebați-o pe doamna procuror șef. Noul violator a fost audiat, în trecut”, a declarat Tonel Pop.

Cazul Caracal: Avocatul familiei Luizei șocat de arestarea complicelui

Potrivit unui anunț de ultimă oră făcut de DIICOT, Gheorghe Dincă, principalul suspect, ar fi avut un complice.

Acesta este acuzat că ar fi violat-o pe Luiza alături de Gheorghe Dincă. Bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost deja reținut și este audiat în prezent de autorități.

"La 14 aprilie, în jurul orei 12, după ce Gheorghe Dincă a răpit-o prin constrângere cu acte de violență pe Luiza, care aștepta la ocazie, a dus-o la domiciliul acestuia pentru exploatare sexuală în interes personal și a fost surprins de inculpatul reținut”, a transmis Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT.

Potrivit Giorgianei Hosu, bărbatul făcea parte din anturajul lui Gheorghe Dincă.

Procurorul DIICOT a mai anunțat că dosarul Caracal va fi finalizat până la sfârșitul anului.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies