Avertizare meteo! Cod galben de ninsori si vant puternic in urmatoarele ore

Author: Raluca Vitu Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 ian 2019, 09:25

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de ninsori si intensificari ale vantului valabila pana pe 15 ianuarie, ora 08:00.

In intervalul mentionat aria preciptatiilor, in general moderate cantitativ, va cuprinde vestul, nord-vestul si centrul tarii. In zonele de munte va ninge si se va depune strat nou de zapada, in Maramures si Transilvania vor predomina ninsorile, iar in regiunile vestice se vor semnala precipitatii mixte. Izolat se va produce polei.

 

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 21 ianuarie 2023. Precipitațiile vor fi prezente în majoritatea regiunilor din țară

Vantul se va intensifica treptat in toate zonele de munte, cu precadere la altitudini mari, unde rafalele vor

depasi temporar 70...80 km/h, viscolind ninsoarea sau spulberand zapada. Intensificari vor fi si in restul tarii, in noaptea de duminica spre luni (13/14 ianuarie) in regiunile vestice, iar pe parcursul zilei de luni (14 ianuarie), local si in cele sudice, centrale, estice si sud-estice, in general cu viteze de 45...55 km/h.

 

Marti (15 ianuarie) si miercuri (16 ianuarie) vantul va continua sa sufle tare in toate zonele de munte,

spulberand zapada si viscolind ninsoarea, dar intensificari ale vantului vor fi local si temporar si in celelalte zone.

 


Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!