Avertisment fulger pentru cei care au ieșit la pensie! Ce se intampla cu banii

Avertisment fulger pentru cei care au ieșit la pensie și nu numai.


In articol:

Guvernul liberal le-ar pregăti o surpriză neplăcută, susține senatorul Liviu Pop.

Fostul ministru spune că liberalii nu au niciun gând de a majora pensiile și nici de a dubla alocațiile. Reacția sa vine în contextul în care Ludovic Orban a declarat că va ataca la Curtea Constituțională legea prin care Parlamentul a respins ordonanța care amână dublarea alocaţiilor.

Citeste si: Suma uriașă care i-a fost oferită lui Meghan Markle pentru a juca din nou în serialul „Suits”

„Ludovic Orban, premierul în exercițiu și președintele PNL, anunță cu cinism că pune #cruce dublării alocațiilor pentru copii! A anunțat că va ataca la Curtea Constituțională legea prin care Parlamentul a respins ordonanța care amână dublarea alocaţiilor.

Citeste si: Horoscop 7 martie 2020. Zodia Taur gaseste solutia pentru o situatie delicata, Leii sunt nevoiti sa ia decizii

Insistența cu care PNL refuză dublarea alocațiilor decisă de Parlament este în opoziție șocantă cu generozitatea dovedită față de bănci, corporații cu profituri uriașe și, mai nou, față de penalii cărora le-a scos de sub sechestru 10 miliarde de lei – peste 2 miliarde de euro- prin nemodificarea legislației fiscale impuse de Curtea Constituțională.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate