AVEM DOVADA! Jurnalistii "WOWbiz" au pus mana pe certificatul medico-legal care releva cate zile de spitalizare a necesitat Bianca Dragusanu in urma bataii primite de la Coco Paun

AVEM DOVADA! Jurnalistii WOWbiz au pus mana pe certificatul medico-legal care releva cate zile de spitalizare a necesitat Bianca Dragusanu in urma bataii primite de la Coco Paun

Declaratiile Biancai Dragusanu, contrazise de certificatul medico-legal.

Saptamana trecuta, Bianca Dragusanu a povestit cu ochii in lacrimi cum a fost batuta cu bestialitate de catre unul dintre fostii ei iubiti, interlopul Coco Paun. Marturisirea ei venea la scurt timp dupa ce toata opinia publica fusese socata de ceea ce i se intamplase cantaretei Alexandra Stan.

Bianca Dragusanu a declarat atunci ca ranile suferite de ea au necesitat cel putin 100 de zile de spitalizare. Jurnalistii "WOWbiz" au mers pe firul povestii si au descoperit chiar si certificatul medico-legal eliberat de autoritati.

Bianca a depus o plangere la Politie in martie 2004 prin care il acuza pe Coco Paun de vatamare corporala. In sprijinul acestei plangeri a prezentat se certificatul medico-legal in care se spunea ca victima, adica Anca Bianca Calintir Dragusanu, numele intreg al vedetei, a avut nevoie de 16 - 17 zile de ingrijiri medicale.


 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate