Avem DOVADA: Gabriela Cristea A PLECAT de acasa! Vedeta TV a spus ADIO la 5 ani de casnicie cu Marcel Toader? VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:56

WOWbiz.ro arata clar ca vedeta tv paraseste casa plina de bagaje. Imbracata in negru si cu privirea acoperita dupa niste ochelari cu lentila obscura, Gabi Cristea incarca in masina mai multe bagaje.

Ajutata de prietena ei, Gabi duce la portbagaj mai intai un troler, apoi o cutie roz, mai multe sacose cat si o scara metalica. O situatie incerta! Cum ramane cu petrecerea de nunta, cu planurile pentru a deveni parinti? Daca divortul este iminent inseamna ca vedeta TV trece printr-o perioada foarte grea.

 

Nu o zicem noi ci chiar Gabi, care spune clar ca planul vietii ei este intocmai cu evenimentele din caminul conjugal. Nimeni

nu banuia ca se anunta o ruptura! Nu dupa momentul in care cei doi aratau superb in postura de miri.

 

Ceea ce credeam ca este doar o barfa menita sa desparta unul dintre cele mai sudate cupluri mondene, devine realitate. Marcel Toader si Gabi Cristea si-au facut bagajele si au parasit caminul pe care l-au impartit timp de 5 ani!

 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Semnale poate ca au existat chiar din clipa in care cei doi anuntat ca au

amanat nunta religioasa pentru anul viitor. Chiar si asa, cand ii vedeam si ii ascultam cat de indragosti erau parca nu vroiam sa credem asa ceva. Nu dupa ce Marcel i-a cantat in direct o melodie emotionanta.

 

Gabi si Marcel sunt casatoriti civil de cinci ani. Chiar daca a fost ceruta de sotie chiar in orasul indragistitilor, impresionata cu un inel cu diamante si impacata de fiecare data cand aparea vreun scandal, de data asta se pare ca se intampla ceva mai serios in cuplul Cristea-Toader.

 

Atunci de unde atata tacere atat din partea lor cat si din partea celor mai apropiate persoane? Sa ne asteptam la o despartire in secret la fel ca si casatoria lor?