Avea un trai linistit, dar a ajuns sa fie vanat de justitie. Cum s-a schimbat viata lui Cristian Cioaca dupa ce a fost acuzat ca A OMORAT-O pe Elodia

Avea un trai linistit, dar a ajuns sa fie vanat de justitie. Cum s-a schimbat viata lui Cristian Cioaca dupa ce a fost acuzat ca A OMORAT-O pe Elodia

In 2007, Cristian Cioaca activa ca ofiter in cadrul Biroului de Ordine Publica al Sectiei 2 Politie din Brasov.

Cioaca a fost tot timpul principalul suspect in cazul uciderii Elodiei Ghinescu, ulterior fiind acuzat de violarea corespondentei avocatei, dupa ce i-ar fi spart adresa de email si de furt intre soti.

 

In urma acestor acuzatii, politistul Cristian Cioaca a fost pus la dispozitie si i s-a retras arma. Apoi, Cioaca a fost transferat la Politia Municipiului Pitesti, unde, fiind pus la dispozitie, a fost tinut pe o functie de executie si cat mai departe de lucrul cu publicul.

 

Citeste si: SE PREGĂTESC pentru ce e mai rău! Tătaru: Capacitatea este aproape de maxim - capital.ro

Oficiali din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Arges, au declarat ca Cioaca a fost incadrat la Politia Municipala Pitesti la inceputul anului 2008, iar din data de 2 februarie acesta era ajutor al ofiterului de serviciu, postura din care raspundea la telefon si facea legatura, pe interior, in birourile institutiei.

 

Tot din postura de dispecer, Cristian Cioaca directiona echipajele de ordine publica la adresele unde aveau loc incidente si era tulburata linistea publica.

 

in plus, Cioaca era trimis sa ia de la poarta persoanele din afara unitatii, care veneau fie pentru audiente, fie erau invitate la audieri in diferite dosare. Cristian Cioaca a fost ridicat miercuri de la locuinta sa din Pitesti si dus la Parchetul instantei supreme.

Sursa: Mediafax.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies