AVEA totul insa a hotarat sa isi puna capat zilelor dintr-un MOTIV HALUCINANT. O adolescenta a lasat un MESAJ EMOTIONANT mamei inainte sa se spanzure!

AVEA totul insa a hotarat sa isi puna capat zilelor dintr-un MOTIV HALUCINAT. O adolescenta a lasat un MESAJ EMOTIONANT mamei inainte sa se spanzure !

O fata in varsta de 14 ani care isi ascundea depresia prin care trecea de ani de zile s-a spanzurat la resedinta luxoasa in care locuia.

Alara Lawson parea foarte fericita chiar si inainte de a se spanzura. Parintii au gasit-o spanzurata in garaj. Poltia a gasit cateva note alte tinerei pe care le-a scris intr-un caietel: "Trebuie sa pun capat acestei dureri. De trei ani am inchis totul in mine." 

Parintii indurerati nu aveau habar de ceea ce simtea Alara. Ea s-a despartit de iubitul ei cu un an in urma si ei nu au stiut cat de nefericita se simtea pana s-a sinucis. Peter, tata lei, de meserie dentist, a vorbit despre faptul ca fata lui a fost crescuta inconjurata de multa iubire. Iar mama ei, Marnie, in varsta de 47 a spus: "Alara nu a aratat niciun semn ca ar fi depresiva, era mereu vesela."

Au gasit corpul dupa ce parintii ei s-au intors de la o cina. Paramedicii au stat cateva ore sa o resusciteze, insa in zadar. Prietenele Alarei au spus despre ea ca era mai mult o umbra in ultimele luni.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate