Avantajele utilizarii tavanelor false decorative in locuintele moderne

O tendinta din ce in ce mai prezenta in renovarea locuintelor, folosirea tavanelor false decorative din oferta companiei NMC Design reprezinta o alegere potrivita, practica, inedita. Placile de tavan decorativ din polistiren extrudat sunt ideale in spatii rezidentiale, birouri, iar cu putina rabdare si indemanare, oricine le poate monta. Tavanele din polistiren extrudat au rol functional si decorativ, acoperind denivelarile si fisurile, in plus, izoland foarte bine spatiul. Acest produs se monteaza cu usurinta si reprezinta o solutie versatila pentru decorarea si redecorarea unor spatii de diferite dimensiuni, in cel mai scurt timp. 

De ce sa optezi pentru tavanele false din polistiren extrudat

Folosirea tavanului decorativ din polistiren extrudat are mai multe avantaje pentru utilizatori. De la economia de energie, de bani, simplitate in instalare, pana la rezistenta la imbatranire si la umezeala si posibilitatea de a vopsi placile cu vopsea pe baza de apa, toate acestea sunt motive suficient de bune pentru a face o asemenea investitie. 

In plus, in oferta NMC Design, placile de tavan fals sunt foarte bine dimensionate, placile nu intretin arderea, iar precizia cu care sunt taiate permit imbinarea perfecta a acestora.

Specialistii din domeniu recomanda ca la montarea placilor de tavan decorativ sa se utilizeze un suport curat, neted. Chiar si cei fara cunostinte  in domeniu isi pot monta singuri tavanul fals. Nu se vor folosi ustensile speciale pentru taierea placilor, ci un simplu cutter. In plus, adezivul se aplica in centrul si in colturile placii.

Placile de polistiren extrudat se monteaza din centrul tavanului, urmand ca restul sa fie amplasate in continuare. Decorarea tavanului nu dureaza mai mult de cateva zeci de minute. In oferta magazinului online NMC Design se regasesc placi intr-o mare varietate de texturi, iar culoarea poate fi schimbata de utilizator. 

Obtine un tavan fals din materiale ieftine, sigure si usor de intretinut

Polistirenul este un material foarte usor, ecologic, avand foarte bune proprietati de izolare fonica. Placile sunt usor de manevrat, de montat si de debitat, taierea realizandu-se cu ajutorul unui cutter. Producatorii au grija sa asigure numai placi de polistiren ignifuge, pentru a nu se deforma in cazul becurilor mai puternice. Cu toate acestea, se recomanda montarea lustrelor la 20 de cm fata de tavan.

Avand rol decorativ, pentru a ascunde cablurile si tevile amplasate sub plafon, dar si fisurile si denivelarile, tavanul fals din polistiren extrudat ofera rezistenta si stabilitate, izoland termic si fonic camera. Aspectul modern al incaperilor este dat de placile din gips-carton, iar iluminatul este avantajat de amplasarea unui tavan fals. 

Constructorii pot instala mai multe surse de lumina de diferite tipuri, fara a fi nevoiti sa traga cablurile de-a lungul peretelui si fara a sapa in beton ca sa le mascheze.

Cu siguranta, tavanele false din categoria profilelor decorative pe care le ofera compania NMC Design reprezinta cea mai buna alegere pentru a da un look inovator casei. Calitatea superioara recomanda produsele din poliuretan si polistiren, in diferite modele, perfecte pentru preferintele si exigentele utilizatorilor.

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate