Avantaje ale achiziției de mașini second hand

Author: Diana Tilă

Pentru mulți oameni, răspunsul la întrebarea dacă să cumpere o mașină nouă sau una de ocazie este evident. Piața mașinilor second-hand este încă în plină expansiune. De ce este atât de populară? Faptul că mașinile second hand sunt mai ieftine înseamnă și că persoanele interesate au acces la mai multe modele care se încadrează în bugetul stabilit. Vor putea alege vehiculul care li se potrivește cel mai bine în funcție de gusturile și nevoile pe care le au - și nu doar în funcție de preț.

Cumpărarea unei mașini de ocazie: avantajele pentru cumpărător

Mașinile de ocazie oferă numeroase avantaje pentru cumpărător. Prețul, disponibilitatea, alegerea vehiculelor, posibilitatea de a se cumpăra maşini second hand în rate - sunt argumente care îi atrag pe cumpărători.

Mașinile noi pierd între 15% și 30% din valoarea lor în primul an. Piața second-hand oferă, de asemenea, vehicule mai vechi, cu un kilometraj redus, dar la prețuri foarte atractive.

Toate mărcile și modelele de mașini pot fi găsite pe piața second-hand. Mașini de oraș, SUV-uri, berline, break-uri, decapotabile, MPV-uri - fiecare tip de vehicul este bine reprezentat pe această piaţă. Se poate avea acces chiar și la mașini premium, care nu pierd nimic din calitate și putere de-a lungul anilor.

Computer de bord, climatizare pe două zone, scaune încălzite, cutie de viteze automată, oglinzi electrice - aceste opțiuni sunt atractive, dar ele se adaugă la prețul unui vehicul nou. Pentru a se încadra în buget, mulţi nu le iau în calcul. Cumpărarea unei mașini second-hand oferă acces la un nivel mai avansat de finisare și echipare. Opțiuni confortabile care permit să se aleagă un vehicul în detrimentul altuia.

Cumpărarea unei mașini second-hand este o opțiune perfectă pentru cei care au nevoie de o mașină rapid. Vehiculul este disponibil aproape imediat, indiferent dacă se cumpără de la un dealer, precum AutoGeist.ro, sau de la o persoană particulară.

De ce să cumperi o mașină second hand de la AutoGeist

Sunt multe persoane care își doresc o mașină de lux, dar nu au bugetul necesar. Cautând modelul care le place printre mașinile second-hand vor găsi o mulțime de opțiuni la prețuri mult mai atractive. Dealerii auto sunt deosebit de interesați să vândă o mașină în stare foarte bună, deoarece știu cât de importantă este reputația mărcii pe care o reprezintă. AutoGeist dispune de un stoc de peste 100 de automobile în parcul auto, cu diverse motorizări, printre care se numără și auto-utilitarele, cei interesați având la dispoziție o mulțime de opțiuni din care să aleagă.

Specialiștii asigură o garanție de service de 12 luni în limita a 15.000 km, test drive gratuit și un portofoliu de mașini cu maximum 150.000 km, toate fiind testate și verificate cu atenție. Un exemplu de autoturism pe care cumpărătorii îl pot găsi în ofertă este Volvo XC60 T4, echipat cu o tehnologie de ultimă oră, cu doar 84.111 km, special conceput pentru șoferii care prioritizează siguranța în trafic înainte de orice. Catalogul de oferte cuprinde și alte modele Volvo: XC60 B4 AWD, XC60 B4 AWD Business, XC40 Plug-in Hibrid etc. Cei care sunt în căutarea unui autoturism care să îmbine perfect stilul elegant, confortul și versatilitatea, pot lua în considerare opțiuni ca Nissan Qashqai 1.5 DCI Business sau Accenta.

Specialiștii AutoGeist știu cât de importante sunt aspectele ca starea generală sau kilometrajul pentru un cumpărător de autoturism second hand, motiv pentru care în ofertă sunt disponibile doar mașini moderne, atent verificate, care asigură siguranță și confort atât pentru șoferi, cât și pentru pasageri.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!