Augustin Viziru, un altfel de Nica din „Amintiri din copilarie”, varianta moderna

„Ma nimerea cu papucul din alergare de la 15-20 de metri”

Augustin Viziru, unul dintre cei douazeci de concurenti de la „Survivor Romania”, show care are premiera sambata aceasta, la ora 20:00, la Kanal D a povestit, in exclusivitate, despre perioada copilariei, familie si relatia speciala pe care o are cu mama lui.

Inca din copilarie, Augustin Viziru avea o relatie foarte stransa cu mama sa, tocmai de aceea, fiind foarte apropiat de ea, ii marturisea cele mai traznite boacane pe care le facea. Vedeta povesteste ca pe masura nazbatiilor erau si „recompensele” primite din partea mamei.

„In tot ceea ce am facut in viata nu a fost cu jumatati de masura. Nici macar in copilarie. Parintii mei ma cautau mereu cu ochii pe sus, eram mereu cocotat undeva. Am fost un copil curios”, spune Augustin despre perioada copilariei sale.

„Mama ma alerga in jurul canapelei. Daca ar fi jucat baschet, ar fi fost campioana mondiala. Ma nimerea cu papucul din alergare de la 15-20 de metri”, povesteste amuzat Augustin Viziru.

Incepand de sambata, 18 ianuarie, telespectatorii il pot urmari pe Augustin Viziru in reality-ul televizat „Survivor Romania”, difuzat de la ora 20.00, patru zile consecutiv, de sambata pana marti, la Kanal D! 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate