Augustin Viziru a ajuns in Romania! Primele imagini cu "Faimosul" dupa ce a parasit competitia "Survivor Romania"!

In Consiliul de aseara, cand se vota intens in ceea ce priveste propunerile a trei Faimosi pentru eliminare, Augustin Viziru si-a facut aparitia, in aplauzele tuturor.

Augustin Viziru, Faimosul “Survivor Romania”, a parasit competitia, in urma indicatiilor medicilor care l-au examinat si au decis ca acesta trebuie sa se intoarca in Romania, pentru recuperare, in urma accidentarii suferite la unul din jocurile disputate.
In Consiliul de aseara, cand se vota intens in ceea ce priveste propunerile a trei Faimosi pentru eliminare, Augustin Viziru si-a facut aparitia, in aplauzele tuturor. Acesta le-a dat tuturor vestea ca va deveni tata si ca la intoarcerea in tara isi va intemeia o familie.
“Imi pare rau ca nu am reusit sa le arat celor care ma urmaresc ca se poate face orice pe lumea asta. Am venit aici cu asteptari foarte mari, stiu ca sunt multi copii care ne urmaresc si voiam sa fiu un model pentru acestia. Viata mea s-a schimbat radical in ultima vreme pentru ca imi voi intemeia o familie. Ma voi insura, voi deveni tata. Este o bucurie enorma in sufletul meu. Singurul meu obiectiv aici, era acela de a fi un model pentru copilul meu”, a spus Augustin Viziru cu lacrimi in ochi.
In editia de aseara, dupa discursul emotionant tinut de Augustin Viziru in fata Faimosilor si Razboinicilor, Ruby l-a dat de gol, artista exclamand cu bucurie ca acesta va fi tata de fetita.

Augustin Viziru a ajuns in Romania, in aceasta seara, dupa ce a parasit competitia "Survivor Romania" din cauza problemei medicale. Iata cum a fost surprins "Faimosul" la aeroport:

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate