Au vazut o casa cum arde si s-au apucat sa-i scoata afara pe toti cei care erau in interior: "Mai este cineva? A iesit toata lumea?" La un moment dat aceasta catelusa a iesit dintre flacari. Cand au vazut ce avea in gura, au inceput sa planga

Imaginile de mai jos au devenit virale in intreaga lume si au impresionat milioane de oameni.

Totul a inceput dupa ce o familie a chemat pompierii pentru a stinge un incendiu ce a izbucnit in casa lor. Pentru ca fiecare secunda este extrem de importanta, salvatorii s-au asigurat intai ca toti membri familiei sunt in siguranta, dupa care s-au apucat sa stinga flacarile.

Dupa aproximativ o ora si-au terminat treaba si au inceput sa stranga echipamentul, pentru a se intoarce la baza. Doar ca, in momentul in care s-au indreptat spre camion, au fost martorii unei scene emotionante.

Nu doar familia respectiva reusise sa se salveze din incendiu. O catelusa fara stapan, care se pare ca isi gasise adapost in curtea casei, isi mutase cei 10 puii abia nascuti in cel mai sigur loc pe care il gasise: masina pompierilor.

Devotamentul ei a impresionat pe toata lumea, iar multi au izbucnit in lacrimi. Cand au vazut-o, pompierii au chemat imediat o echipa de medici veterinari, pentru a se asigura ca toti sunt in regula.

Din fericire verdictul a fost pozitiv. un singur pui suferise arsuri, insa restul erau intr-o stare foarte buna.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate