Au vazut la marginea satului un sarpe neobisnuit de mare, cu burta umflata si au fost siguri ca le-a mancat o vita, asa ca l-au omorat, furios. Cand i-au facut o taietura lunga, pe burta si au vazut ce ascundea acolo, si-au facut cruce de groaza

Editor: Bogdan Mihai Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 13:18

Incidentul a avut loc in Nigeria si a fost relatat in presa locala.

Localnicii au ucis un sarpe urias pentru ca il suspectau  ca a mancat un vitel, insa cand l-au disecat au descoperit ca aveau in fata o femela care avea in interior aproape 100 de oua de dimensiunea unui pumn  barbatesc.

Gandul ca 100 de mici serpi ar putea sa eclozeze simultan, odata ce ouale  au fost scoase din cadavrul femelei ar putea provoca cosmaruri pentru multa vreme vizitatorilor, insa pentru localnici acesta a fost motiv de sarbatoare, pentru ca ouale de sarpe sunt o adevarata...

delicatesa.
Iata imaginile socante:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!