Au plecat la cumparaturi dar s-au trezit in IAD! Sute de persoane au fost evacuate dupa ce mall-ul din Brasov a ars din temelii VIDEO

Au plecat la cumparaturi dar s-au trezit in IAD! Sute de persoane au fost evacuate dupa ce mall-ul din Brasov a ars din temelii VIDEO

Au fost clipe de groaza pentru sute de oameni, clienti si angajati, deopotriva. Un miros puternic de ars iar apoi un fum negru, inecacios, i-au facut pe toti sa intre in panica.

Toata lumea a fost evacuata in graba. Din pacate, doi oameni au avut nevoie de ingrijirile medicilor dupa ce s-au intoxicat cu fum. Mallul, inalt de patru etaje, a inceput sa arda necontrolat. Flacarile ieseau din toate partile, cuprinzand raion dupa raion.

Grav e ca pompierii o mare parte din timp au stat si s-au uitat. Vreme de o jumatate de ora au ramas fara apa, in conditiile in care si hidrantii din zona erau secati.

Intreg prapadul ar fi pornit dintr-un club de la etajul al doilea al molului, spune prefectul Brasovului. Martorii cred insa ca prapadul a fost declansat de scanteile care ar fi sarit de la un aparat de sudura folosit de cativa muncitori pentru a repara acoperisul.

Abia azi-noapte la ora 2 au reusit pompierii sa lichideze incendiul. Numai ca tot centrul comercial s-a transformat in scrum. Paguba totala se apropie de 10 milioane de euro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate