Au mers noaptea in cimitir, sa caute fantome, cand au auzit zgomote in apropiere! Au fost ingroziti de ce au gasit! "Bine ca n-am avut copii cu noi!"

Un grup de vanatori de fantome au avut parte de o experienta pe care nu o vor uita cat vor trai.

Mike Covell, un vanator de fantome profesionist, gazda unei emisiuni TV dedicate fenomenelor paranormale, se afla impreuna cu un grup de turisti care experimentau prima data o vanatoare de fantome. Grupul a auzit, la un moment dat, gemete si tipete venind intr-o zona mai retrasa a cimitirului si s-au intreptat intr-acolo, ca sa investigheze.

In locul unui varcolac sau al unei fantome, au ramas cu gura cascata cand au gasit sursa zgomotelor: o femeie blonda, de aproximativ 30 de ani, cu lenjerie intima in jurul gleznelor era angrenata intr-o "distractie nocturna" cu un barbat. In jurul lor se afla o intreaga echipa de filmare, cu regizor,cameraman si sunetisti, care inregistrau un film pentru adulti.

Cand cei doi au realizat ca au spectatori neinvitati si au fugit, lasandu-si echipa de filmare cu gura cascata.

"Bine ca toti cei 12 turisti erau adulti, adesea avem si copii cu noi. Un barbat mai in varsta a fost atat de revoltat incat a vrut sa ii alerge cu bastonul pe care il folosea pentru mers", a povestit organizatorul.

Intamplarea a avut loc in comitatul York din Marea Britanie.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate