Au avut curajul sa RISTE si au CASTIGAT! Cum a ajuns Antibiotice Iasi sa fie o companie profitabila VIDEO

Au avut curajul sa RISTE si au CASTIGAT! Cum a ajuns Antibiotice Iasi sa fie o companie profitabila VIDEO

Cu totii am privit neputinciosi dezastrul de la Institutul Cantacuzino.

Ce nu s-a stiut pana acum este ca, intr-o situatie similara, a fost si unul dintre cei mai puternici producatori de medicamente din Romania. Criza a lovit, insa, chiar in timp ce conducerea lupta sa salveze compania. Poate ca tocmai aceasta le-a fost sansa.

 

Chiar daca nimeni nu se gandea ca va fi si posibil, astazi aceasta companie a ajuns sa faca profit. Pentru a ne arata ca lucrurile merg struna, conducerea companiei si-a deschis portile pentru o echipa a Stirilor Kanal D. Iata ce am descoperit!

 

Citeste si: Apar noi restricții în România? Raed Arafat face marele anunț - capital.ro

Peste 150 de medicamente de uz uman, substante active, pulberi sterile injectabile, capsule, comprimate, unguente, geluri, creme si supozitoare, cu aceste produse compania a reusit sa salveze vieti si sa se ridice pe piata.

 

Ca sa reuseasca au facut ceea ce in Romania nu se mai practica! Au investit in cercetare si au reusit sa pastreze in tara multi specialisti care ar fi luat drumul strainatatii.

 

Astazi, in aceasta cladire au ajuns sa lucreze cei mai buni cercetatori. Iar aparatele sunt de ultima generatie. Cu medicamentele noastre se trateaza si americanii. Aceasta companie a ajuns acum sa produca unele medicamente numai pentru export.

 

Realitatea de pe piata romaneasca de medicamente arata, insa, un paradox. In timp ce companii precum aceasta exporta de milioane de euro, aproape trei sferturi din "leacurile" pe care le cumparam sunt din import. In plan intern, insa, succesul Antibiotice Iasi poate insemna si salvarea unui institut vital pentru romani.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies