Au apărut primele imagini cu Iphone 13. Cum ar putea arăta, de fapt, noul telefon

,
iphone 12 mini
Ca design, noul iPhone 13 ar putea fi similar cu iPhone 12 mini, care apare în această poză[Sursa foto: TechRadar]

În mediul online auapărut deja mai multe imagini care anticipează posibilul design pentru noul iPhone 13.


In articol:

Deși mai sunt luni bune până la ieșirea pe piață a noului  iPhone 13, în mediul online există deja numeroase zvonuri cu privire la cum va arăta noul model de iPhone și ce specificații va avea.

Noul gadget ar putea deveni disponibil pentru cumpărături în toamna acestui an. 

Cum va arăta noul iPhone 13

iphone seria 13
Ce design vor avea noile modele de iPhone

Dacă Apple vor continua să urmeze același program de lansare al telefoanelor ca și până acum, iPhone 13 ar putea ajunge pe rafturile magazinelor din Statele Unite în ultima vineri din luna septmbrie a acestui an. Astfel, data de lansare pentru iPhone 13 ar putea fi 24 septembrie 2021,  potrivit tomsguide.com.

În ceea ce privește designul noului telefon, există zvonuri poivit cărora notch-ul sau crestătura de pe suprafața noului iPhone va fi mai mică. Este posibil, de asemenea, să fie introdus sistemul de încărcare  is shrinking MagSafe, adică încărcătrul va fi echipat cu un magnet, pentru o încărcare mai sigră. Noul iPhone 13 ar putea veni și cu opțiunea de ecran care stă aprins în permanță. 

Alte zvonuri anticipează că seria iPhone 13/12S va avea și o versiune cu ecran de 5,4”, care va primi optimizări în plus pentru a reduce consumul de energie, întrucât durata de utilizare la o singură încărcare este acum cea mai mare problemă a acestui model. 

Ar putea exista și o îmbunătățire a camerei, cu lentile cu unghi extra larg, dar doar pentru modelele Pro și Pro Max.

Citeste si: Ce telefoane poți cumpăra cu maximum 1000 de lei?

Cât vor costa device-urile din seria iPhone 13

iphone 13
Macheta a posibilului design pentru iPhone 13[Sursa foto: Jermaine Smit/LetsGoDigital]

Potrivit go4it.ro, Ming-Chi Kuo, analistul taiwanez specializat în activitățile companiei Apple, a anunțat că modelele iPhone 13 vor fi lansate anul viitor în luna septembrie, așa cum era tradiția înainte de anul 2020.

Comparativ cu modelele iPhone 12, care au avut parte de o lansare întârziată, cu două modele, cele mai populare, iPhone 12 și 12 Pro, în octombrie și alte două modele, 12 Mini și 12 Pro Max, în noiembrie, toate cele patru telefoane vor fi disponibile simultan în 2021.

Strategia de a lansa un telefon mic alături de două telefoane medii și unul foarte mare s-a dovedit a fi de succes.

Modelele Pro au avut vânzări peste așteptări, acestea fiind absente din stocuri în multe magazine din lume, în ciuda prețurilor ridicate.

Citeste si: Cum ar putea să arate noile telefoane Apple în următorii ani. FOTO

Modelele din seria iPhone 13 vor avea, cel mai probabil, un preț similar cu iPhone 12 și anume cuprins între $699, $799, $999 și $1,099. De obicei, Apple tind să mențină o stuctură a prețurilor destul de rigidă de la un an la altul.

Citeste si: O pensionară din Galați a comandat un telefon de 6.700 de lei. E uluitor ce a primit în schimb!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce telefoane poți cumpăra cu maximum 1000 de lei?

Cseke Attila: De luni va trebui certificat verde pentru aproape orice activitate şi la intrarea în instituţiile publice/ Evenimentele private, complet interzise

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Cum ar putea să arate noile telefoane Apple în următorii ani. FOTO

O pensionară din Galați a comandat un telefon de 6.700 de lei. E uluitor ce a primit în schimb!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies