Au ajuns să doarmă în mașină, împreună cu cei 9 copii! O familie greu încercată! Ce vedem duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”

Autor: Oana Picerea

Au ajuns să doarmă în mașină pe care acum o numesc acasă

Sursa: Kanal D

Emisiunea de reportaje “Asta-i România!” ne invită să urmărim duminică, de la ora 14:30, povestea de viață a unei familii greu încercate de soartă.

 În prag de sărbătoare, când cu toții resimțim mai intens neajunsurile, dezamăgirile dar, în egală măsură, avem speranța de mai bine și încercăm să fim mai buni cu semenii noștri, echipa “ Asta-i România !” ne invită să aflăm drama prin care trece familia Moțoc, din București, care numără 9 copii.

Până acum trei ani, familia Moțoc avea o viață normală, o casă și nu le lipsea nimic.

Copiii, 9 la număr, cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani, aveau fiecare camera lui, visul lui și dorințe care deveneau realitate la scurt timp după ce erau pronunțate.

Povestea de viață a unei familii greu încercate de soartă, în prag de sărbători

Totul era bine și frumos, și nimic nu părea să le strice fericirea, până într-o zi când viața a întors o nouă pagină în destinul acestora și ei aveau să piardă tot, să ajungă în stradă.

Au ajuns să doarmă în mașină pe care acum o numesc acasă. Cei mai mici dintre copii dorm pe la prietenii de familie, iar cei mai mari dorm în mașină și tot aici învață și își fac temele, iar ca să nu înghețe de frig, mama pornește motorul mașinii de două ori pe noapte.

Citește și: Au dat Regatul Unit pe un sat simplu din Maramureș și au aflat că nu le trebuie nimic pentru a fi fericiți! Iată povestea impresionantă a unei familii care a ajuns acum să inspire și pe alții

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Rămași în stradă, doar cu hainele de pe ei, Alexandra, împreună cu soțul și cei nouă copii au încercat să-și găsească o locuința cu chirie. Au găsit pentru o vreme, însă din toamna au fost nevoiți să se întoarcă pe străzi. Cu toate acestea, copiii n-au renunțat nicio clipă la școală; cei mici merg la grădiniță, iar cei mari sunt bursieri și primii din clasă. Cu mâinile înghețate își fac temele zilnic, pe unde pot, chiar și pe bordul mașinii.

Urmăriți o ediție impresionantă a emisiunii “Asta-i România!”, duminică, de la ora 14:30, prezentată de Mihai Ghiță, numai la Kanal D.