Atunci cand Dumnezeu iti ia cu o mana iti da cu alta! Opt copii sarmani l-au asteptat pe Mos Craciun sa le redea speranta, dupa ce casa lor a fost mistuita de incendiu inainte de sarbatori! Iata cum s-au bucurat micutii de cadourile primite

In timp ce unii nu mai prididesc sa desfaca darurile gasite sub brad, ei ii cer mosului un acoperis deasupra capului.

Intr-un sat din Teleorman opt prichindei asteapta ca mos Craciun sa intre pe hornul casei facute scrum si sa le stearga lacrima de pe obraz. Cu ocazia sarbatorilor, oamenii pot face minuni pentru ei si semenii lor.

Dupa ce focul le-a luat totul si le-a mistuit sufletele, opt copii din Teleroman au sperat ca se va intampla o minune si vor avea din nou o locuinta. Acestia nu stiu cum e sa ai tot ce ai visat vreodata, dar stiu ca macar intr-o zi din an, minunile exista. Increzatori in puterea divina, copiii si parintii lor au visat la o casuta si la un brad impodobit.

Din putinii bani pe care au reusit sa ii adune de la autoritati si de la vecinii cu suflet mare, acestia se roaga lui Dumnezeu sa le dea puterea de a a-si reconstrui acoperisul casei si astfel sa poata reveni la viata avuta inainte de dezastrul care le-a schimbat viata.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate