Ati cunoscut-o si apreciat-o in serialul fenomen "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii", insa nu stiti ce profesie inedita a avut inainte de a deveni actrita! Iata ce marturisiri a facut talentata Nur Fettahoglu din culisele vietii sale!

,

Nur Fettahoglu este una dintre cele mai apreciate si talentate actrite din Turcia.

Nur Fettahoglu s-a intors pe micul ecran in rolul Umay din serialul "Copii de surori".

Într-un interviu acordat revistei VOGUE Turcia, actrița declara ca este foarte mulțumita de rol si ca Umay este o altfel de femeie in comparație cu ceea ce a interpretat pâna acum.

„Aveam inlauntrul meu un monstru care a iesit la suprafața. Umay este o altfel de femeie. Tot timpul planifica ceva pentru a putea sta in picioare.

Este foarte distractiv sa o joci pe cea care se crede fara viitor.”

Îsi aminteste ca, la prima ei scena ca actrița, a tremurat necontrolat. Juca rolul unei femei care credea despre iubitul ei ca aduce acasa o alta femeie. Intra in casa, cauta prin dulapuri si tremura de emotie de parca era un peste abia iesit din apa.
De notorietatea pe care a castigat-o datorita rolului Peker din "Iubire ascunsa" si-a dat seama intr-o zi, la Londra, când un necunoscut a strigat dupa ea.

Dupa rolul din serialul "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii", numarul de fani a crescut foarte mult.

Nur Fettahoglu a marturisit ca, inainte de a deveni actrița, a lucrat cinci ani intr-o banca.

Ar fi vrut sa devina actrița inca din anii primari de scoala, dar parinții au vrut „o brațara de aur„ pentru fiica lor: arhitect, medic, profesor.

A absolvit Universitatea Haliç la secțiunea „Moda si Design Textil„, dar, in activitatea profesionala primul pas l-a facut la banca.

Într-o zi, a fost la locul de munca al surorii ei, la o banca, si directorul a intrebat-o daca va dori sa lucreze tot la banca. A susținut un examen si a fost acceptata.

"Dupa ce am fost admisa, am lucrat acolo cinci ani. Eram precum un pion. Sa nu fie ca o lauda, dar eram priceputa. Pentru ca lucram repede, la ce secție era nevoie ma trimiteau pe mine.

Si nu puteam sta intr-un loc. Ma plictiseam repede. Eram tot timpul in miscare." (sursa:vogueturkiye.com, viatacuaromadecafea.com)

 

Citește-ne pe
Citește și:

În ce oraș din Turcia s-a filmat majoritatea episoadelor din serialul "HERCAI"? Iata cum au fost surprinsi indragitii actori in ultima zi a filmarilor!

Avertisment apocaliptic al experților: Covid-19 nu va dispărea vreodată

Băutura care poate declanșa cancerul. Este oficial: una din 25 de persoane bolnave se îmbolnăvesc din această cauză. STUDIU

Duminica aceasta, de la ora 20:00, la “Roata Norocului”, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi fac echipă la “Roata Norocului”!

ANM a anunțat cum va fi vremea în luna august, când majoritatea românilor are concedii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies