ATENȚIE! Vremea rece își face simțită prezența în România. Iată avertizarea Administrației Naționale de Meteorologie

,
vreme rece

Atenție! Vremea rece își face simțită prezența în România

[Sursa foto: PixaBay]

Vremea rece vine în România! Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a atenționat toată țara cu privire la temperaturile scăzute care ne așteaptă.


In articol:

Vremea rece vine în România! Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a atenționat toată țara cu privire la temperaturile scăzute care ne așteaptă.

Vom avea parte de o vreme neobișnuit de rece, ba chiar lapoviță și ninsori la cotele înalte. Fenomenele meteorologice vor lua amploare în următoarele 24 de ore.

ATENȚIE! Vremea rece își face simțită prezența în România. Iată avertizarea Administrației Naționale de Meteorologie

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizarea meteorologică care va fi valabilă începând de miercuri, 22 septembrie, ora 10:00, și care se va termina joi, 23 septembrie, ora 10:00.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 22 septembrie 2021: VREMEA continuă să se răcească! Ce temperaturi vor fi

La cote mai înalte de 1700 m, în intervalul 22 septembrie, ora 10:00- 23 septembrie, ora 10:00, vom avea parte de lapoviță și ninsoare în cantități moderate, îndeosebi pe crestele Carpaților Meridionali. Pe suprafețe limitate se va așeza și un strat de zăpadă.

Administrația Națională de Meteorologie anunță vânt, lapoviță și ninsoare în următoarele 24 de ore

Vremea se va păstra cât se poate de rece pe tot teritoriul României. Pe timp de noapte, în depresiunile intramontane și în dealurile subcarpatice din sud, temperaturile minime vor atinge valori cuprinse între 0- 3 grade Celsius. De asemenea, este posibil să își facă apariția pe alocuri, în anumite zone, bruma.

Meteo

Schimbările meteorologice se vor manifesta în intervalul 22 septembrie, ora 10:00 - 23 septembrie, ora 10:00

[Sursa foto: PixaBay]

Vântul se va înteți pe o durată scurtă în zonele din estul, sud-estul și în extremitatea de sud-vest ale țării. Vitezele înregistrate vor fi cuprinse în intervalul de 40- 50 km/h iar, în zonele muntoase înalte, viteza înregistrată va fi de peste 60 km/h.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru joi, 23 septembrie 2021. Vremea, în continuare rece! Ce temperaturi vor fi

Vremea va rămâne, din păcate, la fel de rece joi și vineri, respectiv 23 și 24 septembrie, în cea mai mare parte a teritoriului României. În acest interval, vântul se va înteți în majoritatea zonelor țării, iar la munte se va manifesta cel mai intens.

meteo

A fost nevoie de intervenția cu material antiderapant pe Transfăgărășan

[Sursa foto: PixaBay]

Ieri, pe data de 21 septembrie, zăpada și-a făcut apariția pe Transfăgărașan, așadar a fost nevoie să se intervină cu material antiderapant.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Va fi vai şi amar de viitorii pensionari. Rezultatele parţiale ale recensământului au scos la iveală cifre îngrijorătoare

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 22 septembrie 2021: VREMEA continuă să se răcească! Ce temperaturi vor fi

ANM vine cu vești excelente pentru următoarele 14 zile: canicula va deveni o amintire în România

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Prognoza meteo ANM pentru joi, 23 septembrie 2021. Vremea, în continuare rece! Ce temperaturi vor fi

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies