Atentie, parinti! Ce se va intampla cu alocatiile copiilor din aprilie

,

Majorarea alocatiilor pentru copiii din Romania se va resimti efectiv incepand cu luna aprilie.

Incepand din aprilie, alocatiile copiilor de pana la doi ani se vor majora de la 200 lei la 300 lei pe luna, in timp ce copiii cu varsta de pana la 18 ani ar primi cu 66 de lei mai mult, adica 150 lei pe luna.

Potrivit textului proiectului adoptat la inceputul saptamanii trecute, valoarea alocatiei pentru copii ar putea fi majorata anual.

Prin urmare, Proiectul de lege privind aprobarea OUG nr 9/2019 pentru modificarea si completarea Legii nr.61/1993 privind alocatia de stat pentru copii, precum si pentru modificarea art.58 alin.(1) din Legea nr.448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, stabileste ca suma pe care o primesc lunar copiii cu varsta pana la 18 ani si ceilalti tineri care se incadreaza, ar putea fi majorata anual.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Scrisoare către Moș Crăciun. Care sunt dorințele pe care le au copiii în 2020

Peste 2500 de morţi 24 de ore de Covid-19 în SUA, un record de la sfârşitul lui aprilie (Johns Hopkins)/ Temeri puternice de o explozie după Thanksgiving

Ceaiul campionilor: Ajută la slăbit, apără inima și crește imunitatea. Este extrem de ieftin și se găsește la orice magazin

Moarte suspectă în București: O femeie a fost găsită decedată, cu limba tăiată!

Cum se face, de fapt, supa cremă de dovleac


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies