Atentie mare! De ce NU trebuie sa arunci cardul de sanatate expirat

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate a facut un anunt prin care reaminteste ca valabilitatea cardurulor de sanatate a fost prelungita.

Asadar, oamenii nu trebuie sa isi arunce cardul chiar daca pe acesta scrie ca tocmai a expirat. Anuntul a venit dupa ce tot mai multe persoane au luat cu asalt ghiseele institutiei pentru a cere carduri noi.

CNAS a facut un apel la asigurati sa nu arunce cardurile expirate si nici sa ceara altele noi, intrucat valabilitatea acestora s-a prelungit sau se va prelungi, dupa caz, automat in sistem pentru fiecare asigurat.

Citeste si: Șocant! Un nou deces în familia lui Emi Pian la câteva ore după moartea șefului clanului Duduienilor! Decizie bombă a familiei - capital.ro

„In urma intrebarilor primite din partea asiguratilor, CNAS reaminteste ca valabilitatea cardurilor nationale de sanatate a fost prelungita de la 5 la 7 ani. Acest lucru inseamna ca asiguratii pot folosi la toti furnizorii de servicii medicale aflati in relatii contractuale cu o casa de asigurari de sanatate cardurile de sanatate inca doi ani dupa data inscrisa pe suprafata documentului, iar furnizorilor respectivi le vor fi decontate serviciile astfel prestate catre asigurati”, se arata intr-un comunicat al CNAS.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies