ATENTIE! Comerciantii ambulanti ne pun VIATA IN PERICOL VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 10 nov 2020, 06:15

Suntem langa o piata din Bucuresti. Ora 11.00. Peste 30 de grade in termometre!

Strada este plina cu vanzatori de ocazie, gata sa iti vanda lapte" proaspat",muls azi dimineata si oua de tara. Au tactica lor, speciala: se jura ca produsele lor sunt cele mai bune. Iar oamenii in goana dupa cumparaturi ieftine, cred tot. Aceasta vanzatoare stie atat de bine sa isi laude marfa, ca aproape te face sa uiti de orice norma de igiena. Ca si cand ouale ei din galeata stau la frigider si nu pe asfaltul incins!

Ouale si laptele sunt la mare cautare, iar pretul mic atrage clientii imediat.
Daca un litru de lapte pasteurizat costa peste 5 lei in magazine, de pe strada il iei cu mai putin de 3 lei. Iar daca cumva iti dai seama ca laptele este stricat din cauza caldurii vanzatorul schimba imediat placa.

In fata camerelor de filmat isi strang sacosele si pleaca imediat. Sa nu care cumva sa vada autoritatile in ce conditii isi vand marfa. Nicio norma de igiena nu mai este respectata de vanzatori.
La Timisoara precupetii carau mieii sacrificati in portbagaj. Ii aduceau in piata, iar apoi ii tineau pe tejghea, la caldura, ca si cand vitrinele frigorifice ar fi fost optionale.

Medicul din piata are insa o explicatie pentru macelarii care ne pun in pericol sanatatea. In fata acestor pericole nu prea ne raman multe de facut.

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!