Atac fara precedent asupra Romaniei: Nu intrati in confruntari cu noi!

,

Europarlamentarul din grupul ALDE, Sophia in ‘t Veld, i-a trimis un mesaj important Vioricai Dancila.

Europarlamentarul din grupul ALDE, Sophia in ‘t Veld, a cerut demararea investigatiei cu privire la modul in care ar fi putu fi foloite fondurile europene in Campania referendumului pentru familie care va avea loc pe 6 si 7 octombrie.

"Stiu ca nu pot cere guvernelor, dar pot cere partidelor politice sa faca campanie impotriva referendumului anti-LGBT din Romania si cer oficial presedintiei acestui Parlament sa investigheze acuzatiile ca s-au folosit fonduri ale Parlamentului European in campania pentru referendum”, a declarat Sophia in 't Veld.

Cu ocazia sedintei, europarlamentarul din grupul ALDE a avut un mesaj si pentru Viorica Dancila in care ii sugereaza sa nu incerce o confruntare cu Parlamentul European.

“Sunt dezamagita de discursul dumneavoastra. Parlamentul European nu este inamicul dumneavostra, noi nu atacam Romania. Suntem cu totii in aceeasi familie,dar exprimam preocupari cu privire la evolutiile din tara dumneavoastra. As sugera sa acceptati acest lucru si mana pe care v-o intindem. Nu incercati sa aveti o confruntare cu Parlamentul European, nu intrati in defensiva", a declarat Sophia in 't Veld, europarlamentar din grupul ALDE.

Referendumul pentru familie are la baza initiativa cetateneasca demarata de Coalitia pentru Familie, prima dupa 1989, initiativa semnata de peste 3 milioane de roman ice vizeaza inlocuirea sintagmei “intre soti”, dupa cum este scris, in prezent, la art. 48, alin. (1) al Constitutiei, cu unirea liber consimtita “intre un barbat si o femeie”.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Publicul a decis! Cine sunt cele mai votate fete și cei mai votați băieți în această săptămână la Puterea Dragostei! Cristina Mihaela a făcut anunțul

Nelu Tătaru i-a dat lecții Maiei Sandu: 'Atât România, cât şi Republica Moldova au nevoie de strategii eficiente pentru accelerarea procesului de vaccinare'

Clasament Survivor România. Cine sunt cei mai buni concurenți de la Faimoși și Războinici? Surprize pe bandă rulantă

Bilanț coronavirus 6 martie 2021: Numărul cazurilor noi și al deceselor este în continuare în creștere. Bucureștiul este în scenariul roșu

Care este motivul pentru care se beau 44 de pahare de ziua celor 40 de Mucenici

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies