Astazi, la „Bravo, ai stil!”: Ilinca Vandici îi ia locul Iuliei Albu si o imita perfect

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la 16:30, la Kanal D, telespectatorii vor fi martorii unei schimbari radicale de moment in structura echipei.

Intr-un moment de respiro, inainte de a juriza tinuta uneia dintre concurente, Ilinca Vandici ii ia locul Iuliei Albu la pupitru.

Din clipa in care Ilinca Vandici trece de cealalta baricada,  alaturi de Maurice Munteanu si Raluca Badulescu, aceasta o imita perfect pe colega ei de platou, Iulia Albu.

“Mi-ar putea surade ideea de a fi incantata de tinuta ta, daca ea nu ar fi extrem de plictisitoare si de plata. Nu are nimic. Pantofii iti sunt mari, camasa este prea alba, manusi nu ai, ochelarii nu sunt unii potriviti, paltonul e palton dar parca nu e, pantalonii sunt negri. Imi inspiri un aer prafuit, trist!”; acesta este momentul memorabil cand Ilinca Vandici o imita perfect pe Iulia Albu in postura de jurat la “Bravo, ai stil!”, spre amuzamentul celor prezenti.

Intregul moment il puteti urmari in editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!” difuzata la ora 16:30, la Kanal D, avandu-i in rolurile principale pe Ilinca Vandici, Maurice Munteanu, Raluca Badulescu, Iulia Albu si Razvan Ciobanu.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate