Astazi, in serialul “Lacrimi la Marea Neagra": Cea mai grea alegere pentru Nefes! Ce ii propune diabolicul Vedat in schimbul copilului?

Pentru moment, apele s-au linistit si Tahir este in siguranta, insa nu si acelasi lucru se poate spune si despre Nefes.

Ce nu a reusit Mustafa prin rapirea lui Eysan, de a luat marturia crimei comise de Vedat, s-a realizat, dar cu un pret urias. Pentru moment, apele s-au linistit si Tahir este in siguranta, insa nu si acelasi lucru se poate spune si despre Nefes.

Citeste si: Bianca de la "Puterea dragostei", asemanare izbitoare cu protagonista serialului turcesc "Lacrimi la Marea Neagra"! Iata imaginile in care cele doua au trasaturi comune!

Citeste si: Ti-o mai amintesti pe frumoasa İrem Helvacıoğlu, in rolul unei cadane din serialul "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii"? Iata cum arata in urma cu opt ani, talentata actrita care joaca in prezent, in "Lacrimi la Marea Neagra"!

Vedat este foarte sigur pe sine si, pentru a-si vedea copilul, barbatul o conditioneaza pe aceasta si o forteaza sa ia o decizie radicala care poate schimba definitiv cursul lucrurilor.

In tot acest timp, toata lumea il cauta pe micutul Yigit...

Ce va fi dispus sa faca Tahir pentru a-l gasi pe copil si daca va accepta Nefes propunerea lui Vedat veti putea afla urmarind episodul din aceasta seara “Lacrimi la Marea Neagra”, incepand cu ora 20:00, la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate