Astazi, de la ora 20:00, la “Se striga darul”, Andreea Mantea il pune pe fuga pe Mihai Mitoseru

Author: D.I.
Actualizat: 11 oct 2019, 16:34
Foto(5)

In aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D, echipa “Se striga dansul” ajunge in zona Horezu, jud. Valcea, loc emblematic al ceramicii romanesti.

Andreea Mantea si Mihai Mitoseru sunt gata de competitia darurilor, la nunta mirilor Marian si Ilenia, o petrecere autentic olteneasca care se anunta a fi una spectaculoasa.

Ajunsi dis de dimineata, in frumoasa depresiune, Andreea Mantea si Mihai Mitoseru se pregatesc sa impresioneze, sa fie parte din peisaj, mai ales ca Horezu este o zona cu specific aparte.

“Mihai, du-te repede ca te asteapta mirele! Ti-a pregatit niste apa boalca (apa statuta – n.r.)

… e buna!”, il indeamna Andreea Mantea pe colegul ei, Mihai Mitoseru, convinsa fiind ca acesta nu cunoaste regionalismele oltenesti.

“Eu vreau sa mananc co ţ oi (pulpa de pasare – n.r.), si diseara o sa stau in cuhnie (bucatarie de vara – n.r.)”, <contracareaza> Mihai Mitoseru, intensificand <lupta>.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

“Razboiul” celor doi continua si <bomba> izbucneste atunci cand Mihai Mitoseru o “calca pe bataturi” pe colega Andreea Mantea. Fara sa stea pe ganduri Andreea il pune pe fuga pe Mihai Mitoseru, care se indreapta spre casa mirelui.

Cine va castiga duelul darurilor dar si cum se vor distra nuntasii la nunta lui Marian cu Ilenia, aflati in aceasta seara, de la ora 20:00, la “Se striga darul”, la Kanal D.

Citeste si: Andreea Mantea si Mihai Mitoseru, noi peripetii si momente de senzatie, sambata, la "Se striga darul", de la ora 20:00, la Kanal D!