Astăzi, de la ora 17:00, pe stadionul Arcul de Triumf, din Bucuresti, va avea loc meciul amical între Naţionala Artiştilor Fotbalişti din România şi Nationala Artiştilor Fotbalişti din Turcia; Accesul la eveniment este liber

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 apr 2024, 13:22

“Sunt emoţionat  şi ma bucur că pot participa la un asemenea meci. Va fi un meci amical, dar am venit cu dorinta de a câştiga”, a spus Furkan Aksoy, actorul din “Lacrimi la Marea Neagra”, pe care publicul il poate vedea astazi evoluand in meciul amical

Fotbalul şi sportul se îmbină astăzi într-un mod unic, prin intermediul unui eveniment special – meciul amical între Naţionala Artiștilor Fotbaliști din România şi Naționala Artiștilor Fotbaliști din Republica Turcia, ce are loc cu ocazia celebrării Zilei Naționale a Copilului în Turcia (sărbătorită pe 23 aprilie în ţara prietenă). Cele doua echipe s-au mai confruntat in cadrul “Campionatului Mondial de Fotbal si Festival de Muzica”, care se desfășoară din 2014 si care este inclus si in calendarul FIFA.

Astăzi, de la ora 17:00, pe stadionul Arcul de Triumf, din Bucuresti, va avea loc meciul amical între Naţionala Artiştilor Fotbalişti din România şi Nationala Artiştilor Fotbalişti din Turcia

Aseară, componenții celor doua echipe şi organizatori ai meciului s-au întâlnit cu reprezentanți ai presei pentru a oferi detalii despre desfășurarea și importanta evenimentului.

Furkan Aksoy, celebru actor si cântăreț (publicul din România l-a îndrăgit in serialele “Fiica Ambasadorului” si “Lacrimi la Marea Neagra”), Erkan Kostendil (actor), Hasan Kabze (fost jucător de fotbal la Galatasaray), Deniz Cem (cantaret si compozitor),

Kamara, Adrian Enache şi Mihai Lazar (presedintele fondator al Naţionalei Artiştilor Fotbalişti din Romania) s-au aflat în faţa jurnaliştilor şi au povestit cum s-au pregătit, ce aşteptări au de la competiţia de astăzi subliniind valori precum prietenia, fair play-ul şi dorinţa de a face bine celor din jur.

“Pentru mine e o bucurie sa fiu pe teren. Nu puteam să lipsesc din Naţionala Artiştilor într-un moment atât de important.

(…) Vom face spectacol!”, a spus Kamara.

“Eu sper să se termine la egalitate, ca orice meci amical, pentru că noi, de fapt, nu ne luptam pentru rezultat, ci pentru o cauza nobilă”, a spus Adrian Enache.

“Echipa românilor e foarte bine organizată. Au jucători puternici, valoroşi, dar, în acelaşi timp, avem şi noi oameni foarte bine antrenaţi”, a declarat Deniz Cem.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

“Sunt emoţionat şi ma bucur că pot participa la un asemenea meci. Vom fi, faţă în faţă, artişti din România şi din Turcia. Va fi un meci amical, dar am venit cu dorinta de a câştiga”, a spus Furkan Aksoy.

Programul va începe astazi cu un meci amical între echipele artistice ale celor două țări, iar incepând cu 18:30 artiștii celor două echipe vor încânta spectatorii cu un mini-concert care va cuprinde cele mai îndrăgite melodii românești și turcești.

Meciul de gală, ce va începe la ora 19:00, se va disputa între echipele de fotbal reprezentând România și Turcia (o combinație dintre cei mai cunoscuți jucători ai celor 2 echipe) și Star Team (o echipă formată din reprezentanți VIP ai sponsorilor, celebrități, foști jucători profesioniști de fotbal etc.). Se vor juca două reprize (25 de minute fiecare repriză).

Accesul la eveniment este liber, iar spectacolul oferit celor prezenti va imbina fair play-ul si divertismentul.

Toți cei care doresc să participe la eveniment și să urmărească meciul sunt invitați să se bucure de fotbal si muzica astazi, de la 17:00, pe Stadionul Arcul de Triumf, în București.

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!