Astazi, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, scandalul Dani Mocanu continuă – manelistul recidivează!

,

Astazi, echipa “Asta-i România!” continuă seria dezvăluirilor în cazul manelistului Dani Mocanu, în ceea ce privește scandalul leului care a apărut în videoclipul acestuia.


In articol:

Ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic, la scurt timp după scandal, Dani Mocanu recidivează. De această dată el sfidează autoritățile cu încă o imagine controversată: s-a fotografiat cu un pui de căprioară sălbatică și a postat un mesaj sfidător la adresa autorităților.

Dani Mocanu recidivează!

În timp ce autoritățile caută încă răspunsul la întrebarea- cum au ajuns nouă lei să trăiască printre oameni în mijlocul satului Picior de Munte, locul din care face parte și leul din clipul manelistului, angajații crescatoriei fac scandal monstru la poarta acesteia. Nici proprietarul leilor nu a ratat ocazia de a apostrofa și amenință echipa “Asta-i România!”, atunci când i s-a cerut un punct de vedere în acest caz.

Ce răspuns oferă edilul satului referitor la cele întâmplate în Picior de Munte, cum reacționează și ce acuze aduc chiar cei implicați în acest caz, aflați ASTAZI, de la ora 14:30, într-o nouă ediție “Asta-i România!”, emisiune magazin prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

Citeste si: Dupa ce s-a filmat alaturi de un leu ranit, Dani Mocanu recidiveaza! Noi detalii scandaloase despre sanctuarul de lei construit dupa legile junglei, in mijlocul satului, duminica, la "Asta-i Romania", de la 14:30, la Kanal D!

Citeste

si: Politistii au descoperit si confiscat leul care apare în controversatul videoclip al manelistului Dani Mocanu! Iata unde a fost gasit animalul salbatic?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Dupa ce s-a filmat alaturi de un leu ranit, Dani Mocanu recidiveaza! Noi detalii scandaloase despre sanctuarul de lei construit dupa legile junglei, in mijlocul satului,...

Armata rusă a lovit fulgerător: 200 de 'teroriști' uciși și o bază secretă distrusă, în Siria

Irina Tănase îl DISTRUGE pe Liviu Dragnea! Fostul lider PSD este DISPERAT

Manelistul Dani Mocanu, în vizorul autorităților, duminica aceasta, de la ora 14:30, la „Asta-i România!”

Percheziții la Dani Mocanu! Manelistul, un nou dosar penal!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies