Lenesi, fara chef de munca, dar cu vicii! Sute de asistati social au ajuns sa prospere pe banii statului!

,

Ajutorul financiar primit luna de luna doar ca sa se odihneasca, il investesc la pacanele si la pariuri sportive!

Vorbim deja de un fenomen care a cuprins toata tara. De apucaturile... paguboase ale "sarmanilor" a aflat si fiscul, care le cere acum sa returneze banii castigati, daca mai vor sa primeasca pomana pentru mana intinsa.

Citeste si: De la extaz la agonie, de la milioane de euro... la grija zilei de maine! E drama prin care trece Flora Nastase, fosta milionara cunoscuta drept regina blanurilor! Afla marturisiri cutremuratoare!

Citeste si: SPANIA – FENOMENUL COPIILOR NEVAZUTI! Iata o ancheta revoltatoare despre drama copiilor orfani romani parasiti in maternitatile din peninsula!

 

Citește și:

Imaginea sfidatoare a celui care i-ar fi ucis copila, sfasaie si mai tare inima mamei Alexandrei! Dupa doua luni de suferinta, femeia si-a gasit cu greu putere sa isi mai strige...

In Romania era paznic intr-o fabrica, iar in Portugalia a ajuns sa detina o afacere de sute de mii de euro! Iata povestea romanului care are cea mai mare plantatie de fructe de...

Romania a ajuns principala sursa de femei in traficul de carne vie din Europa! Spania, Italia, Grecia sau Germania sunt destinatiile in care ajung anual mii de tinere!

Duminica aceasta, de la ora 14:30, un nou sezon “Asta-i Romania!” intra in casele romanilor, la Kanal D

Duminica, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!” Mamaia – polul consacrat al Romaniei cu bani


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies