Este bloggerita, om de afaceri de succes si promotoarea unui stil de viata sanatos! Iata povestea de viata a Sorinei Fredholm, supranumita regina fitness-ului!

Este cunoscuta pentru lantul de sali de sport pe care le detine in toata tara.

Sorina Fredholm si-a deschis usile casei sale - un penthouse gandit in stil nordic, cu lift interior si decorat cu tot felul de obiecte vintage - si ne invata cum sa traim sanatos. Haideti sa-i descoperim universul:

Citeste si: A venit din cea mai civilizata tara a Europei, in Romania, pentru ca aici s-a simtit mai fericit ca nicaieri! Afla povestea lui Cristian Harfman, un austriac care de 11 ani arata strainilor ce inseamna viata traita simplu!

Citeste si: La numai 21 de ani, Sebastian Dobrincu e cel mai tanar milionar din Silicon Valley. Romanul este in topul Forbes "cei mai bogati europeni sub 30 de ani"

Citeste si: Sunt tineri, frumosi si nascuti, aparent, sub o stea norocoasa! Vorbim despre noua generatie a pustilor de bani gata, fiii de politicieni, oameni de afaceri sau milionari, care contureaza astazi tabloul beizadelelor de vremuri noi!

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate