Duminica aceasta, de la ora 14:30, la „Asta-i Romania!”, Romania ocupa locul 25 mondial la numarul de interventii de infrumusetare realizate intr-un an

,
asta-i romania
Mihai Ghita aduce in prim plan subiecte inedite la Asta-i Romania

Nu ratati o noua editie “Asta-i Romania!” duminica aceasta, de la ora 14:30, prezentata de Mihai Ghita, la Kanal D.

Duminica aceasta, de la ora 14:30, in emisiunea „Asta-i Romania!”, difuzata la Kanal D, unul dintre reportajele prezentate va trata un subiect atat de dezbatut, blamat uneori si deloc tabu  - operatiile estetice.

In vreme ce pandemia afecteaza economia si inchide afaceri dupa afaceri, industria de infrumusetare nu pare deloc stirbita, ba dimpotriva - infloreste. Clinicile de chirurgie plastica nu duc lipsa de cliente dornice sa ajunga la imaginea perfecta cu ajutorul bisturiului. Un decolteu mai generos, un rid mai intins sau buze ceva mai voluptoase, sunt interventii la care sute de romance apeleaza zilnic, iar afacerile in acest domeniu se pare ca merg struna.

asta-i romania
Romania ocupa locul 25 mondial la numarul de interventii de infrumusetare realizate intr-un an

Si cand doamnele vor sa arate bine, nu mai conteaza sacrificiul – fie el financiar sau de alta natura. Astfel, sute de mii de operatii estestice au loc, anual, in cabinetele medicilor esteticieni din Romania.

Specialistii spun ca doua din cinci persoane care isi fac o operatie estetica se intorc in cabinet pentru altele noi. Iar intre 5 si 10% dintre pacienti pot fi chiar catalogati drept dependenti de schimbarea chirurgicala a infatisarii.

Potrivit unui studiu, realizat de Societatea Internationala de Medicina Estetica, Romania ocupa locul 25 in lume la numarul de interventii de infrumusetare facute intr-un an, si asta pentru ca la noi imaginea conteaza si vinde.

Nu ratati o noua editie “Asta-i Romania!” duminica aceasta, de la ora 14:30, prezentata de Mihai Ghita, la Kanal D.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Manelistul Dani Mocanu, în vizorul autorităților, duminica aceasta, de la ora 14:30, la „Asta-i România!”

Elixirul tinereții ar putea deveni realitate - Descoperire de senzație făcută de cercetătorii chinezi

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Iarnă de coșmar în Bucureștiul anilor 2020! Lipsa apei calde, o problemă spinoasă, duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”

Oamenii apelor – Lumea de la ''capătul lumii'', duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies