Asta schimbă tot! "Alexandra îl știa pe ucigaș! I-a trimis un SMS în ziua dispariției și l-a rugat să...

Apar noi informatii in cazul disparitie Alexandrei si a criminalului din Caracal.


In articol:

Sub protecția anonimatului, un martor din Caracal lansează o pistă halucinantă. Acesta susține că Alexandra l-ar fi cunoscut pe Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că a ucis cu bestialitate două adolescente.

Citeste si: Informatia socanta a momentului! Ce s-a gasit in telefonul lui Dinca!

În ziua dispariției, fata de 15 ani i-ar fi trimis bărbatului un SMS prin care l-ar fi rugat să o ducă cu mașina la repetiții, acolo unde trebuia să meargă alături de o altă fată.

”Alexandra îl știa pe ucigaș. Ea făcea dansuri populare și trebuia să meargă la repetiții împreună cu o colegă. I-a trimis un SMS în ziua dispariției și l-a rugat pe Gheorghe Dincă să o ducă cu mașina.

Citeste si: Ce a postat mama Luizei Melencu in spatiul public cu putin timp in urma

Se pare că, între timp, colega ei s-a răzgândit și nu a mai mers la dansuri. Alexandra a plecat singură la repetiții, iar în ziua aceea a dispărut”, a declarat un martor din Caracal, pentru Cancan.ro. 

Va fi suspus detectorului de minciuni!

Chiar dacă, până acum, a fost confuz în explicații, Gheorghe Dincă ar putea fi obligat să spună adevărul! Potrivit unor surse din anchetă, acesta va fi supus detectorului de minciuni.

Șeful DIICOT Felix Bănilă a anunțat miercuri, într-o conferinţă de presă, că Gheorghe Dincă va fi testat cu aparatul poligraf, suspectul dându-și consimțământul în acest sens. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate