In timpul sezonului ploios, miliarde de muste se ridica din apa lacului Victoria si zboara in stoluri atat de dense incat pot sufoca o persoana. Localnicii nu se tem de norii de muste, ci se bucura pentru ca acesta sunt o sursa incredibila de proteine. 
Ei cunosc valoarea nutritiva a acestor insecte, mai mare ca a vanatului, asa ca le captureaza si le gatesc. Folosind o tigaie umeda, pe care o agita in aer, pentru ca mustele sa se lipeasca de ea, aduna micile insecte, pe care apoi le dau forma unor chiftele si le gatesc pe foc. 
Intr-o singura chiftea ajung sa intre pana la 500.000 de musculite. 
Citește si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
 
                                       
              
       
                  
               
                  
                   
                  
                   
                  
               
                                   
              
       
                  
               
                  
               
                  
               
                                   
              
       
                  
                   
                  
               
                  
               
                  
               
                  
               
                                   
                  
                   
                  
                   
                  
               
                  
               
                  
              