Asiye Nur Fettahoglu, sultana Mahidevran a dat designul vestimentar pe meseria de actrita FOTO

Asiye Nur Fettahoglu, sultana Mahidevran, de la pupitrul stirilor la meseria de actrita FOTO

Interpreta sultanei Mahidevran, Asiye Nur Fettahoglu, este una dintre cel mai distinse si mai admirate actrite din Turcia si asta inca dinainte sa faca parte din distributia serialului Suleyman Magnificul.

Nur este si ea ca si colega ei de serial frumoasa Meryem de origine germana, nascandu-se la Duisburg pe 12 noiembrie 1980. Pasionata de mica de tot ceea ce inseamna frumos, Nur si-a gasit inclinatia spre arta, mai ales spre moda. Actrita s-a inscris la Facultatea de Design a universitatii Halic din Istanbul pe care a si absolvit-o cu intentia de a deveni designer de renume.

  Insa destinul lui Nur si cariera profesionala au luat o alta turnura. A descoperit televiziunea si a inceput sa prezinte stirile economice la Sky Tv din Turcia. Nu a trecut mult timp si datorita tinutei impecabile, a dictiei si a prestantei, Nur a devenit o prezenta obisnuita in serialele tv, facand roluri de exceptie. In 2011 a intrat in echipa de actori care alcatuiesc distribuita serialului "Suleyman Magnificul" si de atunci gratia si frumustea au ramas si mai adanci intiparite in mintea publicului. Actrita a pozat pentru numeroase reviste de moda si a devenit imaginea unor produse cosmetice. ( sursa enational.ro )

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate